MSİ VİGOR GK30 alınır mı?

son zamanalrda klavye araştıyorum ve bu klavye ye denk geldim :

sizce alanırımı uzun zamandır kullanan arkdaşlar yazarsa iyi olur . youtube den incelemelerine baktım genel olarak pozitif alınabilir denmiş ama burayada bi danışmak istdedim
Öncelikle bu fiyata kesinlikle alınmaz.

Bu şekil combo versiyonu 419 a düştü geçen ay. Yakın zamanda da 500 altına inebilir takipte kalabilirsin.
Gelelim diğer olaya. Ben aldım ve boşluk tuşunda yay sesi var diye geri iade ettim. 500 bandında mekanik klavyelere yönelebilirsin. Veyahut illa bu olsun diyorsan indirim bekle combo set olarak al.

Öncelikle bu fiyata kesinlikle alınmaz.

Bu şekil combo versiyonu 419 a düştü geçen ay. Yakın zamanda da 500 altına inebilir takipte kalabilirsin.
Gelelim diğer olaya. Ben aldım ve boşluk tuşunda yay sesi var diye geri iade ettim. 500 bandında mekanik klavyelere yönelebilirsin. Veyahut illa bu olsun diyorsan indirim bekle combo set olarak al.
yardımın için teşekkürler . Mousem olmasaydı kombo olarak alırdım ama mouse olunca set olarak almak istemedim . bu fiyat bandında baktığım mekanik klavyelerin çoğunun yorumları kötü oluyor veya uzun kullanım sonrasında ya tuşlar soyuluyor ya da tuş basmıyor tarzı yorumlar gördüm ondan bu tarz bi klavye ye başvurdum . Teşekkürler yardımın için tekrardan

yardımın için teşekkürler . Mousem olmasaydı kombo olarak alırdım ama mouse olunca set olarak almak istemedim . bu fiyat bandında baktığım mekanik klavyelerin çoğunun yorumları kötü oluyor veya uzun kullanım sonrasında ya tuşlar soyuluyor ya da tuş basmıyor tarzı yorumlar gördüm ondan bu tarz bi klavye ye başvurdum . Teşekkürler yardımın için tekrardan
Rica ederim şu linki atayım da ucuza amazondan al.En kötü beğenmezsen iade edersin. Bana kalırsa combo alman daha iyi mouse yedek kalırdı aradaki fiyat farkına o mouseyi alamazsın.
COmbodaki Mouse: https://www.amazon.com.tr/Clutch-Ga...d1175a&pd_rd_wg=bXHr1&pd_rd_i=B07WRLXBBV&th=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,680
Üyeler
186,928
Son üye
fatih.konyak
Geri