Ne almalıyım pekiNe 1200ü yazın 350ye aldım mousesi çöp.Klavye desen normal membran klavye ışıkları inanılmaz dandik ve soluk.
Bende 350 ye aldım ama o kadar takılmadım ilk geldiğinde bir kaç tuş çalışmıyordu değişim yaptık şu anki sinir edici yanı space in sol tarafına basınca bazen ufak bi ıslık sesi geliyo w a s d ye bastığın için baş parmağın sol tarafına yetişiyorNe 1200ü yazın set olarak 350ye aldım mousesi çöp.Klavye desen normal membran klavye ışıkları inanılmaz dandik ve soluk.
Benim klavye ve maouse'm bozduldu o yüzden 1300-1200 fiyatlarında almak istiyorum. Elimdekiler gibi kısa ömürlü olmasınlarBende 350 ye aldım ama o kadar takılmadım ilk geldiğinde bir kaç tuş çalışmıyordu değişim yaptık şu anki sinir edici yanı space in sol tarafına basınca bazen ufak bi ıslık sesi geliyo w a s d ye bastığın için baş parmağın sol tarafına yetişiyor
349 ₺ ye PC Hocası'nın paylaşımı ile aldıydım ve işimi görmüştü ama sonra TUF K3 RED aldım. Yazık ya , 349 ₺ lik klavye seti olmuş 1.000 ₺Ne 1200ü yazın set olarak 350ye aldım mousesi çöp.Klavye desen normal membran klavye ışıkları inanılmaz dandik ve soluk.
İş görüyor o ayrı bende o yüzden almıştım.Ama dediğim gibi hayatta o paralar etmez normal bir klavye ve mouse tek farkı ışıklı olması ve üzerinde msi yazması.349 ₺ ye PC Hocası'nın paylaşımı ile aldıydım ve işimi görmüştü ama sonra TUF K3 RED aldım. Yazık ya , 349 ₺ lik klavye seti olmuş 1.000 ₺
benim ikiliyi yapabilirsinTamam anladım fiyatına değmez o zaman ne almalıyım?