Mouse'yi bilmem ama kendim klavyeyi kullanıyorum.
"Mekanik hisli" olduğu için membrandan çok daha güzel ama mekanik alınır bu paraya.
Su geçirmez deniyor ama daha geçen gün gazoz döküldü ve hiç iyi şeyler yaşanmadı. Klavyenin sadece sol taraflarına döküldü ilk bir şey olmayacak gibiydi hemen silmeyi falan denedik. Keycapslerin arasından gerçekten çok az sıvı geçiyor. En az yarısını klavyenin üstünde tuttu. İçeri giren gazozlar ise çok sorun yaşattı. Klavyeyi tamamen söktüm. Mekanik olmadığı için çok zor oldu. Sonra içine gazoz dökülen tüm tuşların switch benzeri şeylerini ve Keycapslerini tek tek sildik temizledik. İlk başta baya düzelmiş gibiydi ama sonradan tuşlar aşırı sertleşti. Yani özellikle z ve x tuşlarına basarken tek parmağın bazen yetmiyor bile. Çok sertleşti ve bastığımda tuş bir süre içeride kaldığı için örneğin bir kez z harfine basarsam 15-20 z koyuyor. Aynı şey 3-4 harfte de böyle ve çözüşebileceğini sanmıyorum. Zaten bu paraya mekanik klavye var.
Al bak şu klavye kablosuz, kablolu bağlantılı ayrıca hotswappable mis gibi klavye
https://shop.connectgame.com.tr/pro...bt-2-4g-kablolu-hotswap-rgb-blue-switch-beyaz