Neler Yeni

Msi Vigor gk50 alarak iyi mi yaptım?

Techno08

80+ Gold
Yanlış hatırlamıyorsam Red Switch'inki birazcık daha iyiydi.Ama bunun da sizi üzeceğini düşünmüyorum.

arada ki farkı hissetmezsin demişlerdi technopatta. İncelemesini yapacağım zaten gelince.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz sesli oluyor mekanik klavyeler ama basma hissayatıda güzel oluyor.

valla sesi çok güzelmiş gerçekten. Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım ilk olacak benim için de.

Son düzenleme:

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
arada ki farkı hissetmezsin demişlerdi technopatta. İncelemesini yapacağım zaten gelince.

valla sesi çok güzelmiş gerçekten. Daha önce hiç mekanik klavye kullanmadım ilk olacak benim için de.
👍
Benimki blue switch olduğu için heryerden ses duyuluyor. Ama seninki az sesli. Hayırlı olsun.

Swanz

80+ Bronze

Evet hissetmezsin çünkü çok az.

LowRPM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Enes Ersoy
Ne kadara aldınız? 500 TL civarına aldıysanız gayet iyi bir seçim olmuş.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocam 550 tlyse 580 TL'ye hp omen encoder brown cherru mx switchli vardı, keşke onu alsaydın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Techno08

80+ Gold

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
550 liraya aldım hocam.

açıkçası laptopla uyumlu olduğu için tercih ettim hocam ama sizinki de güzelmiş hayırlı olsun.
Aaa doğru, sende msi notebook vardı
https://www.itopya.com/asus-ra05-tu...sync-red-switch-rgb-tr-mekanik-gaming-klavye/
Bu da indirimdeydi, kailh red switch var bunda da
Yazılımı dolu dolu geliyor bilek desteği falan iyi ama itopya olması kötü, sorun yaşadığında mağdur ederler seni.

Techno08

80+ Gold
Aaa doğru, sende msi notebook vardı
https://www.itopya.com/asus-ra05-tu...sync-red-switch-rgb-tr-mekanik-gaming-klavye/
Bu da indirimdeydi, kailh red switch var bunda da
Yazılımı dolu dolu geliyor bilek desteği falan iyi ama itopya olması kötü, sorun yaşadığında mağdur ederler seni.

valla hocam 600 liraya çıkamazdım muhtemelen çünkü series x’de alacağım yazın ve çok para harcıyorum bu aralar ama güzelmiş asusda. Birde benim çalışma masam küçük hocam 2 aya taşınacağımız için yeni çalışma nasası aldık ama şu anki küçük olduğu için low profil bir klavye olması iyi oldu çünkü küçük bir klavye benim işimi daha iyi görecektir.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
valla hocam 600 liraya çıkamazdım muhtemelen çünkü series x’de alacağım yazın ve çok para harcıyorum bu aralar ama güzelmiş asusda. Birde benim çalışma masam küçük hocam 2 aya taşınacağımız için yeni çalışma nasası aldık ama şu anki küçük olduğu için low profil bir klavye olması iyi oldu çünkü küçük bir klavye benim işimi daha iyi görecektir.
Süper tercih o zaman
Bir tık sesli ama kendi odan yoksa sıkıntı.

Top Bottom