Neler Yeni

MSI Vigor GK50 Low profile alınır mı?

Reven007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramin Camalzade
Bütçe
1700
Sizce bu klavye nasıldır? Benim için mekanik, US, büyük Enter tuşlu ve full klavye olması şart.Bu yüzden bu modelde dayandım.1665 TL'ye değer mi? Aynı fiyat bandında başka önerileriniz var mı?

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Aras Şimşek
Ben 2 yıldır kullanıyorum maşallahı var white switch zaten red switch'den biraz daha sesli ancak rahatsız edecek kadar değil forumda incelemesi yapılmıştı diye hatırlıyorum tavsiye ederim kaliteli bir klavye 2 yıldır 1 tık sorun olmadı maşallah ancak bu fiyata bu klavye'den daha iyi seçenekler olabilir arkadaşlar yardımcı olacaktır ben 400 TL ye almıştım sanırsam :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Güzel klavye de pahalı ya bu kadar bütçe ayırmışken en azından bilek destekli bir model bak. Uzun kullanımda bileğin için çok daha sağlıklı olur.

Reven007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramin Camalzade
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O paraya gk50 elite alırsın
Peki artılarını açıklayabilirmisiniz lütfen?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel klavye de pahalı ya bu kadar bütçe ayırmışken en azından bilek destekli bir model bak. Uzun kullanımda bileğin için çok daha sağlıklı olur.
Low profile olduğu için bilek desteğine ihtiyaç duyulmuyor söyleniyor incelemelerde.Ama bilemiyorum.

Ben 2 yıldır kullanıyorum maşallahı var white switch zaten red switch'den biraz daha sesli ancak rahatsız edecek kadar değil forumda incelemesi yapılmıştı diye hatırlıyorum tavsiye ederim kaliteli bir klavye 2 yıldır 1 tık sorun olmadı maşallah ancak bu fiyata bu klavye'den daha iyi seçenekler olabilir arkadaşlar yardımcı olacaktır ben 400 TL ye almıştım sanırsam :)
Şimdi TR ile US farkına göre bile 400TL'den fazla fark var(

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Valla dostum aynı klavyeyi 1.5 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar klavye ile ilgili bir sorun yaşamadım. Bilek desteğine hiç ihtiyaç duymadım. Tuş sesleri ve basış hissiyatı gayet güzel ve tatmin edici. Kutu içerisinden tuşları çıkarmak için aparat ve 1'er adet ctrl ve alt tuşu çıkıyor (bunlar biraz daha oval olduğundan parmağın değdi mi direk anlıyorsun o tuş olduğunu).

Reven007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramin Camalzade
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla dostum aynı klavyeyi 1.5 yıldır kullanıyorum. Şu ana kadar klavye ile ilgili bir sorun yaşamadım. Bilek desteğine hiç ihtiyaç duymadım. Tuş sesleri ve basış hissiyatı gayet güzel ve tatmin edici. Kutu içerisinden tuşları çıkarmak için aparat ve 1'er adet ctrl ve alt tuşu çıkıyor (bunlar biraz daha oval olduğundan parmağın değdi mi direk anlıyorsun o tuş olduğunu).
Açıkladığınız için çok teşekkür ediyorum.Kullanıcı yorumları en önemlisi.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Sizce bu klavye nasıldır? Benim için mekanik, US, büyük Enter tuşlu ve full klavye olması şart.Bu yüzden bu modelde dayandım.1665 TL'ye değer mi? Aynı fiyat bandında başka önerileriniz var mı?

alınmaz

O paraya gk50 elite alırsın
oda alınmaz

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
alınmaz

oda alınmaz
klavye kesinlikle kötü değil ama bu paraya çok daha iyi alternatifleri var gamakay mk61, hyperx alloy origins core, royal kludge rk61, epomaker anne pro 2, razer blackwidow v3 dahada sayarım

Reven007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramin Camalzade
klavye kesinlikle kötü değil ama bu paraya çok daha iyi alternatifleri var gamakay mk61, hyperx alloy origins core, royal kludge rk61, epomaker anne pro 2, razer blackwidow v3 dahada sayarım
Hepsini araştıracağım şimdi.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hepsini araştıracağım şimdi.
aklıma gelişmişken keychronlarıda araştır + cooler master ck721e göz at. gamakay mk61 almayı düşünürsen red switch seçme yellow veya silver switch seç kolay gelsin sana

Reven007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ramin Camalzade
aklıma gelişmişken keychronlarıda araştır + cooler master ck721e göz at. gamakay mk61 almayı düşünürsen red switch seçme yellow veya silver switch seç kolay gelsin sana
Çok teşekkür ediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,488
Üyeler
166,383
Son üye
Chimera13
Top Bottom