Captain Pricee
80+ Bronze
Asus bence daha iyi modele göre değişir tabi
bence uygun fiyatlı kısımda en iyisi asus msı ventus serisi asus dualdan daha kötü tasarım ve sanırsam soğutması dualın daha iyi tek sıkıtnı asusun önceden bir kartı sorunlu idi rog du galiba o çok zarar verdi markaya ama ondan sonra iyi toparladılarbir asus fan boy olarak sadece msi'ın RTX3000 ve RX6000 serilerinde gaming x çok hoşuma gidiyor, asusda dual ve rog
tufun soğutması kötüydü hocam ama laptoplardada rog bir ara batırmışbence uygun fiyatlı kısımda en iyisi asus msı ventus serisi asus dualdan daha kötü tasarım ve sanırsam soğutması dualın daha iyi tek sıkıtnı asusun önceden bir kartı sorunlu idi rog du galiba o çok zarar verdi markaya ama ondan sonra iyi toparladılar
aynen o baya zarar oldu markaya herkezde asus soğutması çok kötü algısı bıraktıtufun soğutması kötüydü hocam
Msi işlemci alırım her zamanEkran kartları, işlemciler vs. Hangi markayı daha iyi buluyorsunuz?
Biosunu daha kolay ve güzel bulduğum için anakartım msi. Soğutması daha iyi olduğu için ekran kartım Asus. Yani kısacası markaya takılmıyorum. Önemli olan bana ne verdiği.Ekran kartları, işlemciler vs. Hangi markayı daha iyi buluyorsunuz?