ben de 2 fanlı kullanıyorum hiç 80 dereceyi görmedim sizinkinde bir sorun vardır yada kasa hava almıyodur - ben sistemi 10 senelik eski kasama kurdum ona rağmen 80 derece görmedim yani garipİtopyadan sipariş verme kanka görmüyormusun herkes kan kusuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kardeşim benim Gigabyte kötü marka demiyoruz zaten iki fanlı modeli ısınıyor üç fanlı olan gaming oc modeline zaten lafım yok ama iki fanlı olan model 80 derecelere kadar ç ı k ı y o r.
evet bu hatta itopyadan almıştım bende akşam 4 te sipariş verdim sabah 10 da geldi şuan herkes sövüyo ama ben şanslıydım galiba
3600 ve toshiba ocz 500gb olarak değiştirip alıcam ama driver kurlum seçeneğininde seçtim yine de benim elle yapacağım şeyler var mı varsa söyleyebilir misinTEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA
TEKNOKING/AMD RYZEN 7 1700X/GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOKING ITOPYA'da.www.itopya.com
sistemi kurup, windowsyu yükleyip , driverlar günvellenicekse dediğim gibi birtek biostan profilini değiştirip ram i en yüksek mhz ye çekmen gerek o da çok basit zaten profile tıklıyosun 0-1-2 var ordan en yükseği seç res at