Neler Yeni

Msi Vs Monster , Hangisini Almalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Faruk Gözen
Bütçe
21000
Oyun yazılımı ve oyun oynamak için alacağım
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NJL...e=380333&creativeASIN=B09NJLGXKY&linkCode=asn

ve

arasında kaldım sizce hangisini tercih edeyim
veya bu fiyat bandında öneriniz varmı(evdeyken monitöre bağlayacağım)

shaggy131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Sinan Demirci
Tercihim Msi dan yana olurdu şahsen

Napoli

80+
Yanlış Bilgilendirme
MSİ olan 144 hz ama monster olan 60 hz. MSİ al bence.

.......

80+ Bronze
Tulpar serisi kötü olmadığı için ucuz olsaydı monster derdim ama MSİ ile aynı fiyatken MSİ almamak hata olur.MSİ al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSİ olan 144 hz ama monster olan 60 hz. MSİ al bence.
Yanlış bilgi verme dostum monster da 144hz.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
MSI daki 3060 85w gücünde. Monster 140w. Ciddi fark var. Monster daha iyi.

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
şimdi baktım 140w değil biri 85w diğeri 115w + 15w veriyor ısıyı falan arttırır ama performans sağlar.
msi ekran kartı daha düşük performansta çalışır ısı az olur kasa kalitesinde msi üzerine tanımam

CWBozoK

80+
https://www.amazon.com.tr/dp/B09NJL...e=380333&creativeASIN=B09NJLGXKY&linkCode=asn

ve

Kardeşim az çok bilgisayardan anlayan birisi olarak yazıyorum. Çok monster pc geldi bana kurulum için yada başka bir sebepten. Monster yerli bir firmanın fakat kasaları özellikle çok iyi değil. Burada yazdığım şeyler karalamak gibi algılanmasın kesinlikle. Bende çok istiyorum yerli bir firmanın harika işler çıkartmasını fakat olmuyor abi. Kasa kaliteleri çok kötü. Bir çoğunun monitörlerinin kenarları kırık geliyor. Menteşe demiyorum bak dikkat et. Donanım olarak bilgisayarlar tamam güzel diyorsun ama birazda kasa kalitesini artırmaları lazım.
Şahsen benim tercihim şu aşamada MSI olurdu. Çünkü dünyanın içerisinde bulunan durum ortada. Para kazanmak kolay değil. Her zamanda pc almıyoruz. Almışken uzun ömürlü olsun isteriz. Selametle.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
şimdi baktım 140w değil biri 85w diğeri 115w + 15w veriyor ısıyı falan arttırır ama performans sağlar.
msi ekran kartı daha düşük performansta çalışır ısı az olur kasa kalitesinde msi üzerine tanımam

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Faruk Gözen
Kardeşim az çok bilgisayardan anlayan birisi olarak yazıyorum. Çok monster pc geldi bana kurulum için yada başka bir sebepten. Monster yerli bir firmanın fakat kasaları özellikle çok iyi değil. Burada yazdığım şeyler karalamak gibi algılanmasın kesinlikle. Bende çok istiyorum yerli bir firmanın harika işler çıkartmasını fakat olmuyor abi. Kasa kaliteleri çok kötü. Bir çoğunun monitörlerinin kenarları kırık geliyor. Menteşe demiyorum bak dikkat et. Donanım olarak bilgisayarlar tamam güzel diyorsun ama birazda kasa kalitesini artırmaları lazım.
Şahsen benim tercihim şu aşamada MSI olurdu. Çünkü dünyanın içerisinde bulunan durum ortada. Para kazanmak kolay değil. Her zamanda pc almıyoruz. Almışken uzun ömürlü olsun isteriz. Selametle.
sizde dahil olmak üzere yanıt sağlayan herkese çok teşekkür ederim. bu ekran kartının watt olayı için sormuştum aslında ama herkes net bi şekilde msi diyince kararım netleşti vesselam

msi laptop için youtube videosu bulamadım link atabilirmisiniz

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
sizde dahil olmak üzere yanıt sağlayan herkese çok teşekkür ederim. bu ekran kartının watt olayı için sormuştum aslında ama herkes net bi şekilde msi diyince kararım netleşti vesselam

msi laptop için youtube videosu bulamadım link atabilirmisiniz
Bende bulamadım lakin sitelerinde 3060' ın 85W TDP olduğu söyleniyor. Monsterinki ise 115+15W. 100W olsaydı MSI önerebilirdim ama 85W 3060' ı cidden geri atıyor yer yer %20 fark var.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
OZAN TANKUŞ
Ben monster'ı piyasaya yeni yeni geldiği zamanlardan beri takip ederdim. Ta ki kalitesiz mal kullanıp muadili veya üst markalarla aynı fiyattan satana kadar. Eskiden hep önerirdim fakat şuan önermiyorum. Kullanıcıların şikayetlerine bakabilirsiniz. Çok saçma sorunlar ile karşılaşıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Çoban

ve

Bunları alıcağına üstüne biraz daha koy bunu al. 2k wqhd oyunlarda bunlara göre daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,245
Üyeler
165,786
Son üye
XBeratX
Top Bottom