PCB nedir? MSİ'nin kalitesi tartışılır çünkü ejderha logosu ve rgb ekleyip sanki bazı kalitesiz ürünlerini allayıp pulluyor gibi izlenim alıyorum.Böyle bir şey var mı ? Msı gerçekten de böyle bir şey yapmış olabilir mi ?
Ventus 3X en fazla ısınan kart ve üstüne kapasitörleri en kötüsü. Şaşırmam PCB'de hata çıkarsa.Böyle bir şey var mı ? Msı gerçekten de böyle bir şey yapmış olabilir mi ?
Uzak durmalısın ekran kartı konusunda, Suprim serisi dışında.Msı almamalıyım değil mi hocam ?
Asus en iyi üreten marka RTX 3000 serisi kartları, ama fiyatları da bir o kadar fark ediyor.Bir de ROG STRIX modeli alınır mı ? PCB'si falan iyi mi ? Kapasitörler gibi şeyler.
Burda bazıları gelmiş koskoca msi a sallıyor aynen kardeşim msi almamalısın inno3d al
Bir bilgin yoksa neden mesaj atıyorsun?PCB nedir? MSİ'nin kalitesi tartışılır çünkü ejderha logosu ve rgb ekleyip sanki bazı kalitesiz ürünlerini allayıp pulluyor gibi izlenim alıyorum.
Msi Ventus yerine İnno3D İchill serisi almak bence daha mantıklıBurda bazıları gelmiş koskoca msi a sallıyor aynen kardeşim msi almamalısın inno3d al
Bir bilgin yoksa neden mesaj atıyorsun?
Ventus alınabilir bir kart değil ki zaten. Suprim X hariç MSI ekran kartı önermiyorum.Msi Ventus yerine İnno3D İchill serisi almak bence daha mantıklı