Msi anakart kullanıyorum , b450s2h alsaydım keşke hem VRM'leri daha iyiymiş hemde görüntü olarak daha iyiVentus alınabilir bir kart değil ki zaten. Suprim X hariç MSI ekran kartı önermiyorum.
Hocam markaya göre değil modele göre yorum yapın.Msi anakart kullanıyorum , b450s2h alsaydım keşke hem VRM'leri daha iyiymiş hemde görüntü olarak daha iyi
MSI ürün bir daha zor alırım.
B450 Tomahawk'da baya iyi ürün de , Msi genel olarak biraz daha pahalı ve düşük kalite gibi geliyor banaSuprim ve Suprim X dahil MSI'in tüm RTX3000 serisindeki PCB'leri kötü.
VRM ve soğutma ciddi anlamda kötü. Bu gibi "kötülüklerin" getirdiği stabilite sorunu yüzünden genellikle Boost frekansında da süreklilik sağlayamıyor.
Hocam markaya göre değil modele göre yorum yapın.
B550 Unify en iyi B550 chipsetteki anakart denebilir ama bu MSI'ın her ürününü alınabilir yapmıyor.
B450M-A Pro Max en kötü B450 anakart olabilir ama bu da yine MSI'ın her ürününü alınmaz yapmıyor.
Bunu ben dersem linç yerim diye ısındığını ve pahalı olduğunu belirtip geçiyorum kötü LaptopdaB450 Tomahawk'da baya iyi ürün de , Msi genel olarak biraz daha pahalı ve düşük kalite gibi geliyor bana
Msi anakart kullanıyorum , b450s2h alsaydım keşke hem VRM'leri daha iyiymiş hemde görüntü olarak daha iyi
MSI ürün bir daha zor alırım.
Linç geliyor hissediyorumMsi ürün alıp kullanmış biri olarak izlenimim. Ejderha logosu+rgb=eşittir kalitesiz ürün.
Linç geliyor hissediyorum![]()
Tek bir ürününü kullanıp böyle bir sonuca varamazsınız.Msi ürün alıp kullanmış biri olarak izlenimim. Ejderha logosu+rgb=eşittir ortalama bir ürün. Ama biraz cafcaflı diye fiyat olarak pahalıya satıyorlar... örnegin aynı kalite ürün başka marka 2300 TL. Yine aynı kalite msi ürün 2500-2600 TL arası. Msi markasını kullanıp fiyatları çok yüksekte tutuyor bence
Msı almamalıyım değil mi hocam ?