Konyasporluyum benSiz kimsiniz hocam
2 sene önce erden Timur yapı var diyince peşinde sıraya giriyordunuz şimdi boş yapmayın6 7 yıldır başarılı olamayan başkanı gidip seçtiniz. Seçende sizsiniz. Gs de başkan şampiyon olamasa hatta bazı şeyler ciddi kötüye gitse hemen istifa ettiriyorlar gsliler. 6 ay kalamayan başkan bile oldu. Ben gsliyim ama öyle takip etmem maçları sadece avrupaya bakarım. Hatta 2 sene öncesine kadar hiç brişeyi takip etmezdim.
Ligi bitirtmeyiz dmiş yapı dememiş2 sene önce erden Timur yapı var diyince peşinde sıraya giriyordunuz şimdi boş yapmayınişinize geldiği gibi davranmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gsliler herşeyi yapar yapar biz bişey yapmadık der valla aziz yıldırım doğru diyor
İyi izleLigi bitirtmeyiz dmiş yapı dememiş
Son 5 senedir her senenin başı feneri şampiyon yapacaklar diyorsunuzFeneri şampiyon yapacaklar ama
Galatasarayda varAnadolu takımının yenildikten sonraki bahanesi: YAPI VAR.
Birader siz yapıyı gsye yıkmaya çalışıyorsunuz. Hakemler arasında var yapı. Ona kimse bir şey demiyor. Her gs maçı fb mı bjk maçları olaylı zaten. Ama sizin Ali koç yapı diyerek gs gösteriyor sizde bunları yiyorsunuz. Yapı var hakemler tarafından ama ilk suçu kendinizde yani kulüpte aramıyorsunuz. 3 sene önce gs 16. Mıydı 13. Müydü neydi. Ondan önce başkaları şampiyon oluyordu. Neden fb olamadı trabzon oldu başakşehir oldu veya bjk oldu. Sadece hakemse herkesin maçları olaylı. O dönemde olamadı ga yokken gs 13. Siz başarısız olan başkanınızı 6 sene tuttunuz bu senede aziz yıldırım gelecekken acunu soktu araya yine ali koçu seçtiniz. Aziz yıldırım gelse şuan çok farklı olurdu bence. Aziz yıldırım morinyoyu ortaya attı. Ali koç hemen getirdi çünkü yoksa kaybedecekti. Gsde mesela başarız olmayı bırak 2 3 maç yenilince transfer adam gibi olmayınca sezon başı gsde isyan çıkardılar. İstifa gidiye. Tüm sosyal medya stad önleri v.s adam gibi oyuncu almasalar kötü gitse emin ol şuan gs başında şuanki başkan yoktu. Son 6 senede gs kaç başkan değiştirmiş veya 10 senede bak istersen anlarsın. Diğer külüplerede bak gs geçtim. Fb şuan çok iyi oynasa öndeylen sürekli penaltı verilse geri düşürülse anlayacam yapı dediğini ali koçun filan ama takım zar zor yeniyor. Oynama stili v.s oyuncuların isteği yok zorla oynatılıyormuş gibi. Morinyo senelik 20 milyon euro alıyor ama oynattığı sisteme bak. Fblilerde sövüyor eleştiriyor onlarda memnun değil yani. Her olayda siz dışarsa ararsanız sorunları bi 10 sene daha şampiyon olamazsınız. Ben gsliyim bro ama ne fanatiğim ne maçları takip ediyorum sadece avrupa maçları ki zaten avrupadaki tüm türk klüplerini destekliyorum fb yide bjkyide yani.2 sene önce erden Timur yapı var diyince peşinde sıraya giriyordunuz şimdi boş yapmayınişinize geldiği gibi davranmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gsliler herşeyi yapar yapar biz bişey yapmadık der valla aziz yıldırım doğru diyor
Allah şifa versinKonyasporluyum ben
dayı ne anlatıyorsun yapı yoksa bu hükümet otobüsümüzü kurşunlayan adamları neden bulamadıBirader siz yapıyı gsye yıkmaya çalışıyorsunuz. Hakemler arasında var yapı. Ona kimse bir şey demiyor. Her gs maçı fb mı bjk maçları olaylı zaten. Ama sizin Ali koç yapı diyerek gs gösteriyor sizde bunları yiyorsunuz. Yapı var hakemler tarafından ama ilk suçu kendinizde yani kulüpte aramıyorsunuz. 3 sene önce gs 16. Mıydı 13. Müydü neydi. Ondan önce başkaları şampiyon oluyordu. Neden fb olamadı trabzon oldu başakşehir oldu veya bjk oldu. Sadece hakemse herkesin maçları olaylı. O dönemde olamadı ga yokken gs 13. Siz başarısız olan başkanınızı 6 sene tuttunuz bu senede aziz yıldırım gelecekken acunu soktu araya yine ali koçu seçtiniz. Aziz yıldırım gelse şuan çok farklı olurdu bence. Aziz yıldırım morinyoyu ortaya attı. Ali koç hemen getirdi çünkü yoksa kaybedecekti. Gsde mesela başarız olmayı bırak 2 3 maç yenilince transfer adam gibi olmayınca sezon başı gsde isyan çıkardılar. İstifa gidiye. Tüm sosyal medya stad önleri v.s adam gibi oyuncu almasalar kötü gitse emin ol şuan gs başında şuanki başkan yoktu. Son 6 senede gs kaç başkan değiştirmiş veya 10 senede bak istersen anlarsın. Diğer külüplerede bak gs geçtim. Fb şuan çok iyi oynasa öndeylen sürekli penaltı verilse geri düşürülse anlayacam yapı dediğini ali koçun filan ama takım zar zor yeniyor. Oynama stili v.s oyuncuların isteği yok zorla oynatılıyormuş gibi. Morinyo senelik 20 milyon euro alıyor ama oynattığı sisteme bak. Fblilerde sövüyor eleştiriyor onlarda memnun değil yani. Her olayda siz dışarsa ararsanız sorunları bi 10 sene daha şampiyon olamazsınız. Ben gsliyim bro ama ne fanatiğim ne maçları takip ediyorum sadece avrupa maçları ki zaten avrupadaki tüm türk klüplerini destekliyorum fb yide bjkyide yani.
Dostum takip etmediğin için bi habersin olarlara neyse salla boşa vakit kaybı6 7 yıldır başarılı olamayan başkanı gidip seçtiniz. Seçende sizsiniz. Gs de başkan şampiyon olamasa hatta bazı şeyler ciddi kötüye gitse hemen istifa ettiriyorlar gsliler. 6 ay kalamayan başkan bile oldu. Ben gsliyim ama öyle takip etmem maçları sadece avrupaya bakarım. Hatta 2 sene öncesine kadar hiç brişeyi takip etmezdim.
Şunu anla tırnak içinde çok başarılı olan yakımın ş.ligi istatistiğine bir bak bakalım neleri başarmış kaç galibiyet almış bi göz gezdir.10 yıl önce fb çıktığında ne oldu ki şimdi gs istatistiklerine baksınlar onu anlamadım. Şampiyonlar liginde bizim takımların yarı finale kalması bile çok büyük başarı. Bizim ligde ne gelir ve yayın geliri ne bir şey var. İngiltere ligindeki en kötü takım bile bizim şampiyon takımdan kat kat daha yüksek para alıyor. O yüzden ş. Ligi hayal. Ama şuda bir gerçek hadi dediğin gibi gs yapısı olsun. Son 10 yılda bjk şampiyon trabzon şampiyon gs şampiyon başakşehir bile şampiyon oldu. Fb çok çok iyi bir oyun sergilese maçlarda son anca yenerken sürekli penaltılarla kaybetse fb derim ki haklısın. Ama oynadığı oyuna fbliler bile sövüyor kabullenemiyor v.s yani. Ali koç çıkıyor acun çıkıyor yapı var diyip ortalığı karıştırıyor. Zamanında sizin bir önceki başkan aziz başkan varken o şampiyon oluyordu. Son zamanlarda oda olamadı yapı filan birşeyler oldu mu bu kadar olmadı. Bence ali koç gelmeden öncelerine bi bakın araştırın. Ali koç ve acun çok iyi ortalığı karıştırıp ali koç 6 yıldır başkan kaldı.