msi'ın amd'nin verdiği ücretsiz oyunlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

weiwuer

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
596
yine bomba gibi, fişşek gibi karşınızdayım.
msi olsun, amd olsun steam kodu ve geri ödeme gibi kampanyaları mevcuttu bunların. hala daha var hatta geri ödeme.
şimdi ben diyorum ki bu tarihten önce alınmış (1-2 hafta kadar) bir ürünün faturasının üzerinde oynama yaparak beleş hediyesini ya da geri ödemesini alabilir miyim?

Milletimizim üç kağıtçılığına hayranım :).

Yapma güzel kardeşim, yanlış bir hareket.

İlk kodu AMD’den değil satıcı firmadan alıyorsunuz. O da siparişinizi kontrol edip ona göre kod verecektir. O kodla da AMD’ye başvurup keyinizi alıyorsunuz. Yani pek mümkün değil.

sana da ayarlarım bitane.

Dostum :), yanlış hareketler bunlar yapmaman gerekiyor. Sahtekarlığa girer suç bile sayabilirler. Faturanın ile oynasanda muhtemelen fark edilir.

Dostum :), yanlış hareketler bunlar yapmaman gerekiyor. Sahtekarlığa girer suç bile sayabilirler. Faturanın ile oynasanda muhtemelen fark edilir.
yav tamam sana 2 tane ayarlarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk kodu AMD’den değil satıcı firmadan alıyorsunuz. O da siparişinizi kontrol edip ona göre kod verecektir. O kodla da AMD’ye başvurup keyinizi alıyorsunuz. Yani pek mümkün değil.
steam cüzdan kodunda siteye bir şey göndermeden alıyorsun msi'ın. msi'ın sitesi üzerinden başvuruyorsun faturayı pdf olarak yüklüyorsun. monitör almıştım onu öyle yaptım ama onda steam kodu yoktu. şimdi anakart faturasını yüklesem olur bence. isim misim fatura tarih no her şey değişecek. bütün msi anakart alanları da sorguya çekemezler ya aksi bir durumda

Hangi ürünlerde kod veriliyor? Bana gelmiş olabilir belki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,464
Üyeler
188,249
Son üye
vipiptvtr