Doktor fark etmese olmazgöz çizdirdigimizde problem oluyor mu
Hava için dediğim zaten kara da daha dikkatli bakıyorlar mesela jandarmada baxtrin içine bile bakıyorlarhava için durum ne
Problem olmaz çizdirebilirsin.göz çizdirdigimizde problem oluyor mu
Baksırın içine bakma diye bir şey yok dostum. Uydurmayın.Hava için dediğim zaten kara da daha dikkatli bakıyorlar mesela jandarmada baxtrin içine bile bakıyorlar
Arkadaşım jandarma sınavına girdiProblem olmaz çizdirebilirsin.
Baksırın içine bakma diye bir şey yok dostum. Uydurmayın.
Olabilir. Sen orada mıydın ?Arkadaşım jandarma sınavına girdi
Bana öyle dediOlabilir. Sen orada mıydın ?
Cizdirme de doktor anlarsa eliyor bundan dolayı mülakatlarda girmeden 1 ay önce yapılması lazımOlabilir. Sen orada mıydın ?
Öyle bir şey yok dostum. Arkadaşın sana şaka yapmıştır. Zaten bu tür sınavlar için önceden devlet hastanelerin de önce bütün doktorlara muayene olursun ve kurula girersin. Kurul olur ya da olmaz raporu verir. İşte hastane de ki muayene sırasın da doktor bakabilir.Bana öyle dedi
Öyle bir şey yok hala anlamıyorsun. Sen öncesin de zaten devlet hastanesin de muayene oluyorsun. Ora da değil. Eleme diye bir şey yok. Yani mülakata gitmeden kendin muayene oluyorsun. Önce ki gibi ora da değil. Zaten eğer ki hastane de ki göz doktoru olmaz raporu verirse hiç gitmez olur biter. Ama herhangi bir sıkıntı çıkmıyor.Bana öyle dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cizdirme de doktor anlarsa eliyor bundan dolayı mülakatlarda girmeden 1 ay önce yapılması lazım
Arkadaşım mülakata girdim bazı kişiler gözden dolayı elendi çizdirmek mantıklı ama kalada bilirisinÖyle bir şey yok dostum. Arkadaşın sana şaka yapmıştır. Zaten bu tür sınavlar için önceden devlet hastanelerin de önce bütün doktorlara muayene olursun ve kurula girersin. Kurul olur ya da olmaz raporu verir. İşte hastane de ki muayene sırasın da doktor bakabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle bir şey yok hala anlamıyorsun. Sen öncesin de zaten devlet hastanesin de muayene oluyorsun. Ora da değil. Eleme diye bir şey yok. Yani mülakata gitmeden kendin muayene oluyorsun. Önce ki gibi ora da değil. Zaten eğer ki hastane de ki göz doktoru olmaz raporu verirse hiç gitmez olur biter. Ama herhangi bir sıkıntı çıkmıyor.