X xxhdhdj 80+ Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 53 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Xxxashsh 21 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 MOON_MVR yazmış: doğrular yanlışlar falan ve sıralamam Devamı için tıklayın...
C Cicikuşs 80+ Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 93 Dahası Reaksiyon skoru 21 İsim Berkay Öztürk 21 Mart 2024 #29 xxhdhdj yazmış: Şimdi sonuçlar açıklandı.Sonucum gelmiş. Devamı için tıklayın... İyi bari kopya dememişler sevindim inşallah iyi bir sonuçtur
xxhdhdj yazmış: Şimdi sonuçlar açıklandı.Sonucum gelmiş. Devamı için tıklayın... İyi bari kopya dememişler sevindim inşallah iyi bir sonuçtur
X xxhdhdj 80+ Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 53 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Xxxashsh 21 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #30 Cicikuşs yazmış: İyi bari kopya dememişler sevindim inşallah iyi bir sonuçtur Devamı için tıklayın... Sinav sonucum pek iyi değil ama zaten benim için deneme niteliğinde bir sınavdı. Esas benim için önemli olan sınavın kopya sayılmayıp 2 yilimin heba olmamasiydi Son düzenleme: 21 Mart 2024
Cicikuşs yazmış: İyi bari kopya dememişler sevindim inşallah iyi bir sonuçtur Devamı için tıklayın... Sinav sonucum pek iyi değil ama zaten benim için deneme niteliğinde bir sınavdı. Esas benim için önemli olan sınavın kopya sayılmayıp 2 yilimin heba olmamasiydi