DogancanYr
80+ Silver
Tüm oyunları indirdin yani.Bizzat kendim inceledim. Güvenilir
Tüm oyunları indirdin yani.Bizzat kendim inceledim. Güvenilir
hocam winrar inikti winrar ile açtım içindekini masaütüne attım içindeki dosyayı açtım gta sa vardı exe yoktu girdim açıldıwinrar indirin hocam.![]()
WinRAR
WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats.www.win-rar.com
bir sıkıntı olmaz değil mi hocam mta kursam üstünehocam winrar inikti winrar ile açtım içindekini masaütüne attım içindeki dosyayı açtım gta sa vardı exe yoktu girdim açıldı
gta sa .exe hocamhocam winrar inikti winrar ile açtım içindekini masaütüne attım içindeki dosyayı açtım gta sa vardı exe yoktu girdim açıldı
gta sa .exe hocam
tamam hocam sıkıntı yok mta yı kurabilirsiniz üstüne.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
exe yoktu gta_sa vardı sadece dosyayı çıkardım 3.8gb oldu
kurdum hocam sağolun teşekkürlertamam hocam sıkıntı yok mta yı kurabilirsiniz üstüne.
Alıntıyı görüntüle
cevap vericektim de bunu da anlamazsınTüm oyunları indirdin yani.
Daha korsan kültürünü bilmiyorsun.cevap vericektim de bunu da anlamazsın
dostum ne yaşıyorsun?Daha korsan kültürünü bilmiyorsun.
Csf, scene, hnr, seed. Anlamlarını bile bilmiyorsun.
Korsanlık hakkında bir bilgin yok. O yüzden insanlara yanlış bilgi vermekten vaz geç.dostum ne yaşıyorsun?
ben GTA SA diyorum sen diyorsun ''hepsini denedin mi'' sen de ilk Türkçe öğren.Korsanlık hakkında bir bilgin yok. O yüzden insanlara yanlış bilgi vermekten vaz geç.
Linki değiştirip farklı bir link koyduğunda anlarsın ve başkaları oranın güvenilir olduğun sanıp başka oyunlarda indirmeye çalışabilir.ben GTA SA diyorum sen diyorsun ''hepsini denedin mi'' sen de ilk Türkçe öğren.
yıllardır aynı bağlantı, değişmediLinki değiştirip farklı bir link koyduğunda anlarsın ve başkaları oranın güvenilir olduğun sanıp başka oyunlarda indirmeye çalışabilir.