Neler Yeni

Öneri MTA-Samp Yazılı Roleplay Sunucusu Önerisi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar, RP başlamak istiyorum ama PC yetersizliği, ses çirkinliği ve daha önce RP yapmadığım için text roleplay yapmak istiyorum.
Komutlar ve ufak rol bilgim var izleyerek edindiğim.
MTA-Samp üzerinde kaliteli text roleplay sunucu önerilerinizi bekliyorum.
Medium olur ise güzel olur.

mfimmel

80+ Silver
MTA'da adam akıllı roleplay bulamazsın SAMP üzerinden Medium tarzı rina roleplay var fakat dmler biraz fazla oluyor, tavsiye edeceğim sunucu Vice Roleplay, SAMP'ta hard RP'nin adresi ve kaliteli.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
MTA'da adam akıllı roleplay bulamazsın SAMP üzerinden Medium tarzı rina roleplay var fakat dmler biraz fazla oluyor, tavsiye edeceğim sunucu Vice Roleplay, SAMP'ta hard RP'nin adresi ve kaliteli.
Arkadaş Vice'da oynuyordu fakat çok fazla kurallara uyan insan olmadığını söyledi ve Rina'ya geçti kendisi. Şuan memnun mu bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada bende düşüyorum arkadaş gelmem için ısrar ediyor ama text+san andreasın rpsi eightborndan sonra ne kadar sarar pek emin değilim açıkcası. Eğer gerçekten sarıyosa ulaş bana yiğidim @revanier :D 🤭

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaş Vice'da oynuyordu fakat çok fazla kurallara uyan insan olmadığını söyledi ve Rina'ya geçti kendisi. Şuan memnun mu bilmiyorum.

Bu arada bende düşüyorum arkadaş gelmem için ısrar ediyor ama text+san andreasın rpsi eightborndan sonra ne kadar sarar pek emin değilim açıkcası. Eğer gerçekten sarıyosa ulaş bana yiğidim @revanier :D 🤭
Valla öyle de olsa SAMP Eightborn'u da oynasak. :D

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Valla öyle de olsa SAMP Eightborn'u da oynasak. :D
Eightbornun eskiden samp serveri vardı kapandı daha doğrusu kapanmış sonradan

Ek olarak bide samp rp'lerde Türk karakter açamıyorsun ve textleri Amerikan dublaj şeklinde yazman gerekiyor lan gibi kelimeler yasak. biraz can sıkıcı acıkcası.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Eightbornun eskiden samp serveri vardı kapandı daha doğrusu kapanmış sonradan

Ek olarak bide samp rp'lerde Türk karakter açamıyorsun ve textleri Amerikan dublaj şeklinde yazman gerekiyor lan gibi kelimeler yasak. biraz can sıkıcı acıkcası.
Biliyorum Tr konsept olsa keşke.

Bune ab Rp yapacaktık virüs yedik.
Screenshot_1.png

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Samp'ın kendisinde böyle yapmaması lazım.
RP sunucusu Launcherı indiriyorsan yemiş olabilirsin arkadaşta yemişti
Launcher iner inmez bunu verdi sildim de kalmış mıdır ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
launcherda virsü varsa da lc'yi açmadığın sürece virüs bulaşmaz diye düşünüyorum
Yine de bir taratayım da bu adamların bu kadar oyuncusu var madem onların pc'si tespit etmiyor mu ?
Bu nasıl iş anlamadım.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Yine de bir taratayım da bu adamların bu kadar oyuncusu var madem onların pc'si tespit etmiyor mu ?
Bu nasıl iş anlamadım.
ya lc'daki bi dosya pcde virüs olarak gözüküyor da olabilir.

Kendi orjinal RinaRP LC kurulumunu izledim diyor ki eleman
Virüs olarak görmesinin sebebi Clientin içinde Anti-Hile koruma sisteminin olması. Ne kadar doğrudur bir fikrim yok açıkcası

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ya lc'daki bi dosya pcde virüs olarak gözüküyor da olabilir.

Kendi orjinal RinaRP LC kurulumunu izledim diyor ki eleman
Virüs olarak görmesinin sebebi Clientin içinde Anti-Hile koruma sisteminin olması. Ne kadar doğrudur bir fikrim yok açıkcası
Daha önce Cilent barındıran, anti hile korumalı oyunlar oynadım hiç biri virüs olarak algılamadı.
Trojan, ciddi başlıkları ile uyarı veriyor birde Defender.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Daha önce Cilent barındıran, anti hile korumalı oyunlar oynadım hiç biri virüs olarak algılamadı.
Trojan, ciddi başlıkları ile uyarı veriyor birde Defender.
Evet daha önce öyle bişeyde bende de virüs algılanmadı.
Arkadaş kurdu bunu bu arada gözle görülür bir şey yok ama görünmeyen bir virüs vs. olabilir.

Top Bottom