Neler Yeni

Öneri MTA-Samp Yazılı Roleplay Sunucusu Önerisi

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet daha önce öyle bişeyde bende de virüs algılanmadı.
Arkadaş kurdu bunu bu arada gözle görülür bir şey yok ama görünmeyen bir virüs vs. olabilir.
Ben en iyisi Vice Roleplay deneyeyim.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Ben en iyisi Vice Roleplay deneyeyim.
Bu arada işlemcin FX-6300 ile denk bir işlemci
Ben fx-6300 kullanıyorum R7 340 OEM (240ile aynı performansı var diyebilirim) bir kere nonWL bir server denemiştim scriptleri az bir sw'de fps olarak ucu ucuna oynanıyordu fakat fps beni hiç tatmin etmedi muhtemelen etkinlik alanlarında fps dibi görür diye silmiştim fivem'i
Senin ekran kartı R7 240'dan daha performanslı olması lazım Vega 8 ile hemen hemen aynı güçteler diye biliyorum.
Denedin mi hiç oynamayı? belki direk Fivem açabilir

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Ben fx-6300 kullanıyorum R7 340 OEM (240ile aynı performansı var diyebilirim) bir kere nonWL bir server denemiştim scriptleri az bir sw'de fps olarak ucu ucuna oynanıyordu fakat fps beni hiç tatmin etmedi muhtemelen etkinlik alanlarında fps dibi görür diye silmiştim fivem'i
Senin ekran kartı R7 240'dan daha performanslı olması lazım Vega 8 ile hemen hemen aynı güçteler diye biliyorum.
GTA 5'im yok. :(
Epic zamanı PC arızalıydı, telden alınıyor muydu bilmiyorum ama haberim yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aboo, text rp'ye başvuru ile alıyorlar ben vazgeçtim sanırım.
Vega 8 ile kafa kafaya kartım Fivem oynarım aslında en kötü gölge kapatıp ama GTA 5 yok.

FPS'ler fena değil bu arada.

Son düzenleme:

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Aboo, text rp'ye başvuru ile alıyorlar ben vazgeçtim sanırım.
Vega 8 ile kafa kafaya kartım Fivem oynarım aslında en kötü gölge kapatıp ama GTA 5 yok.
Neredeyse her server başvuru ile alıyor.

FPS'ler evet kötü değil
Çok ucuza epic hesabı satanlar var aslında alınabilir gibi ama dikkatli olmak lazım dolandırılmamak için

Çok ucuza epic hesabı satanlar var aslında alınabilir gibi ama dikkatli olmak lazım dolandırılmamak için
benim diğer epic hesabıma baktım olsaydı verecektim de maalesef sadece fm20 almışım o hesaba :/

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Neredeyse her server başvuru ile alıyor.

FPS'ler evet kötü değil
En kötü onlardan halledirim ama dolandırılma ihtimali var evet.

mfimmel

80+ Silver
Biliyorum Tr konsept olsa keşke.

Bune ab Rp yapacaktık virüs yedik.
Alıntıyı görüntüle
içindeki koruma sistemlerinden kaynaklı büyük ihtimalle RİNA'da olmuştur SAMP'ta bildiğin üzere sobeit vb bir sürü hile var bunun önüne geçmek için koruma sistemlerini böyle algılanabiliyor araştır internetten geçen ramazaan günlük 1000 çekiyordu şimdide hala 600 700 vardır.

ya lc'daki bi dosya pcde virüs olarak gözüküyor da olabilir.

Kendi orjinal RinaRP LC kurulumunu izledim diyor ki eleman
Virüs olarak görmesinin sebebi Clientin içinde Anti-Hile koruma sisteminin olması. Ne kadar doğrudur bir fikrim yok açıkcası
Günlük 1000 kişiyi çeken ve şikayet olmayan bir sunucudan bahsediyoruz doğruluğunu sorgulamak bile saçma dediği doğru ben 1 seneye yakın oynadım hiçbirşey olmadı bendede aynı uyarıyı vermişti bende aynı videoyu izlemiştim.

Arkadaş Vice'da oynuyordu fakat çok fazla kurallara uyan insan olmadığını söyledi ve Rina'ya geçti kendisi. Şuan memnun mu bilmiyorum.

Bu arada bende düşüyorum arkadaş gelmem için ısrar ediyor ama text+san andreasın rpsi eightborndan sonra ne kadar sarar pek emin değilim açıkcası. Eğer gerçekten sarıyosa ulaş bana yiğidim @revanier :D 🤭
Büyükl ihtimalle tam tersidir yada şanssızlığıdır çünkü vice rinadan daha hard bunu çoğu roleplay oyuncusu söylüyor ve biliyor

Top Bottom