Mtb bisiklet önerisi 30k max

Reaksiyon skoru
24
Bütçe
30000
Meraba vakit ayıranlara teşekkürler, 30 kya kadar mtb bisiklet arıyorum uzun soluklu olsun isterim arıza çıkarıp masraf etmesini istemem rockrider düşünüyorum marka olarak önerileri açığım 50 k yâda çıkabilirim ama taksitle olur o kadar nakit yok

Bisan öneririm

Meraba vakit ayıranlara teşekkürler, 30 kya kadar mtb bisiklet arıyorum uzun soluklu olsun isterim arıza çıkarıp masraf etmesini istemem rockrider düşünüyorum marka olarak önerileri açığım 50 k yâda çıkabilirim ama taksitle olur o kadar nakit yok
Giant 30 35 k lık model. İsmini unuttum

carraro big serisine bütçe yetmezse
https://www.bikeandoutdoor.com/2025...JF2wDNfuXkoDSMNilgwFSypD4fSkoUgtjIIi9kzGGfYH4 bu en mantılısı kendimde kullanyorum

carraro big serisine bütçe yetmezse
https://www.bikeandoutdoor.com/2025...JF2wDNfuXkoDSMNilgwFSypD4fSkoUgtjIIi9kzGGfYH4 bu en mantılısı kendimde kullanyorum
Big serisi hoşuma gitti ama hangi serisi almam lazım ona karar vermem lazım bazılarının youtubede incelemesi yok tam olarak

BIG 912 D 29" 12-V HD nasıl ?
Gerçekten fiyatına göre çok iyi bir bisiklet. Frenler de grupsete dahil MT200 gibi giriş seviye değil ayrıca jantları da tubeless uyumlu, iç lastik olmadan kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Big serisi hoşuma gitti ama hangi serisi almam lazım ona karar vermem lazım bazılarının youtubede incelemesi yok tam olarak
Eğer big serisinden, başka model bisikletlere bakıyorsanız 2912 gibi Sram SX Eagle grupsetli bisikletleri tercih etmeyin. Deore M6100 (1x12) olan bisikletleri tercih etmeniz daha iyi olur.
Fiyatlarını tam bilmiyorum ama baktığınız fiyata Sram GX Eagle varsa onu tercih edin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,277
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri