Neler Yeni

Yardım Mtbilişimden aldığım monitör 2.elmi

Americano

80+ Bronze
hocam trde paketleyip geri yolluyorlar .d yurt dısında open box olarak satıyorlar çok şey etmemek lazım :D
ben geri gönderecerğim yarın firmayla konuşup direk değişim 0 göndersinler :D 0 ürün değil bu çok bariz neyse yarın olsun gönderirim

En İyi Cevap
3
Beğenmedim diyerek iade etmek yerine ürün böyle böyle idi sıfır değil. Sonrasında değişim veya iade ne istiyorsanız onu söyleyin.

Americano

80+ Bronze
Beğenmedim diyerek iade etmek yerine ürün böyle böyle idi sıfır değil. Sonrasında değişim veya iade ne istiyorsanız onu söyleyin.
adamlarla konuştum eksiksiz gönderim fiziksel zarar yoksa değişim yapacağız dediler hiçbir zararda yok her şey eksiksiz olduğuna göre :D

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
kutuyu açsak bile mi galiba satıcı bunun yüzünden almamazlık yapabiliyormuş
yapabilirler ancak hakları olduğu anlamına gelmez kanunda 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız uzak mesafeli satış sözleşmeli siparişler iade edebilirsiniz. ve bu konuda sert ve ısrarcı olmak gerekiyor. çünkü iade ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

adamlarla konuştum eksiksiz gönderim fiziksel zarar yoksa değişim yapacağız dediler hiçbir zararda yok her şey eksiksiz olduğuna göre :D
eğer ürünü kullanmak istiyorsan avantajlı fiyata aldıysan değişim iste. ama bak kullan beğeniyormusun nasıl olsa değişime iadeye göndereceksin. belki başka model hoşuna girer indirimde farklı bir ürün vardır o zaman iade et bence. birde bu tarz teknolojik ürün alırken önce amazon.com.tr sonra hepsiburada/ ve hepsiburada satıcı olan ürünlerden tercih etmeye bakın bu tarz değişim iade işlemlerinde sorun yaşamak istemezsiniz.

Americano

80+ Bronze
yapabilirler ancak hakları olduğu anlamına gelmez kanunda 14 gün içerisinde koşulsuz şartsız uzak mesafeli satış sözleşmeli siparişler iade edebilirsiniz. ve bu konuda sert ve ısrarcı olmak gerekiyor. çünkü iade ettirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

eğer ürünü kullanmak istiyorsan avantajlı fiyata aldıysan değişim iste. ama bak kullan beğeniyormusun nasıl olsa değişime iadeye göndereceksin. belki başka model hoşuna girer indirimde farklı bir ürün vardır o zaman iade et bence. birde bu tarz teknolojik ürün alırken önce amazon.com.tr sonra hepsiburada/ ve hepsiburada satıcı olan ürünlerden tercih etmeye bakın bu tarz değişim iade işlemlerinde sorun yaşamak istemezsiniz.
iade konusunda zorluk çıkarmıyorlar değişim yapmakta biraz sanki geveliyorlar yani net konuşamıyorlar iade hakkım daha var problem yok :D değişim için göndericem adam değişim yapmadımı direk iadeye başvururum ben gene deneyeyimde hiç olmadı değişim çok istiyorum baya adamlarla canlarını sıkıyorum bunaltırım alırım asusa aynısını 3 kere garanti gitti geldi aldım iademi tabi bunda onarıma girecek bir durum yok

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,579
İsim
Mert Metshi
Hocam bir problemi yoksa değişime ne gerek var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,786
Son üye
darrellweeks532
Top Bottom