Dostum bu ülkede şaşırılıcak o kadar şey var ki...desem burda olmam.12 aylık mtv 12600 olmus arac corolla hybrid bu nedir ya 12 bin millet teslaya ödemiyor yazık günah ya bu arabanin 1.5 lik versiyonunun full paketine geçsem kac para vergisi var
Bu adamın elektrikten kazandığı kar nerde kaldi benim araba hybrid goya batarya garantisi ayrı mtvsi ayriTeslanın çift motorlunun vergisi 23k civarıydı sanırım babamda var bugün baktık 6 aylık 23k 12 ay 46 falan
Ben kasko ya 15 sigortaya 12 verdim ne yapıyorsunuz siz o kadarsadece saplanan mtv olsa gene iyi . sigorta artı kasko yaptım gecen 55k para verdim
kasko olarakta indirimli hic kullanmadım sigortadada aynı sekilde böyle fiyat cıkıyor yapacak bir şey yokBu adamın elektrikten kazandığı kar nerde kaldi benim araba hybrid goya batarya garantisi ayrı mtvsi ayri
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben kasko ya 15 sigortaya 12 verdim ne yapıyorsunuz siz o kadar
28 yasinda l300 um var is arabasi ona bile 4800 vergi çıkarmışlar yazık günah ya şu motor hacmi yükselirken vergi artan tek ülkeyiz heralde millet vergiden korkusuna 1.0 1.3 motorla geziyor istemezler mi 3.0 motorlarla gezmekŞu MTV olayı yüzünden millet egeayla dolasiyor
Bu sistemi kim hangi mantıkla buldu acaba çok mu düşündü ki ?1.6 Olan aracımın 1249₺ mtvsi var 2.0 olanın 3340₺ (6 Ay)
Aradaki fark 2. 7 katı fark var şaka gibi motora göre vergi ne demek ya
Bu sistemi kim hangi mantıkla buldu acaba çok mu düşündü ki ?
Aynı arabanın 1.4 motoru ile 1.6 motoruna farklı vergi çıkıyor . Yılı km si fiyatı aynı olsa bile.