Neler Yeni

Muhabbet kuşu azından sarı salya gelerek öldü

kdks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
asd adasd
Başınız sağolsun. Son zamanlarda kuşunuzda garip bi hareket sezdiniz mi veya bi hastalığı var mıydı?

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
gülmemek için zor tuttum kendimi ama güldüm
Senin Allah belanı versin ******** oksijen israfı senin gibi mahlukatlar insan telefonunu kaybetse bile üzülüyor birde bu canlı bağlanıyorsun zamanla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gülmemek için zor tuttum kendimi ama güldüm
Neşet Ertaş'ın bir şarkısında şu sözler vardı
"Hayvandan doğanlar hayvan olurlar insandan doğanlar insan olurlar" bu sana küfürden beter olmuştur dünyadaki oksijeni ve gıdayı boş yere tükettiğiniz sürece üzüleceğiz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başınız sağolsun. Son zamanlarda kuşunuzda garip bi hareket sezdiniz mi veya bi hastalığı var mıydı?
Herşeyi yazdım belirttim orada

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Gerçekten üzüldüm, benimde 3 veya 4 yıldır beslediğim muhabbet kuşum var umarım yıllarca bana eşlik eder.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Muhabbet kuşu daha yeni 20dk falan oldu öldü şöyle başladı.
Hapşırık sesi gibi bir ses çıkarıyordu kanatlarını kartal gibi açmıştı kafesin kapısını açıp çıkardık koyduk kafesin üstüne kanatlarını açıp can çekişmeye başladı yavaş yavaş göçtü öbür dünyaya Allah kahretsin ki öldü. Neden yani neden daha ölmeden 10 20dk önce sevmiştim onu hastaydı zaten kabarık duruyordu😞 azından da sarı salya gelmişti burnunda da gözleride sulanmıştı galiba. Yani ağlamamaya çalışıyorum ağlasam da bir şey değişmeyecek şimdi ama aileden bir birey gibi oluyorlar zamanla.
Ve bu kuşu dışarıdan bulmuştuk parayla aldığımız kuş hastaydı bu onun azına yem kusarak kendine getirtmişti sağlam bir kuştu neden böyle oldu anlamadım. Şimdi tek kaldı orda kendi aldığımız kuş inşallah oda arkadaşı öldü diye içine atıp ölmez. Yeni kuş al diyen olursa ağır konuşurum burda mesele para değil mesele can eşya değil bu öldüyse yenisini al demek kolay.
dostum bu üzdü :(

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
Hasta kuşunuz buna hastalık bulaştırmış olabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yok yok cin gibi maşallah hiçbirşeyi yok
Kuşunuzun ölüsünü gömmediyseniz bir veterinere götürüp patolojik test isteyebilirsiniz. Ekstra olarak da bulaşıcı olup olmadığını sorun ne olur ne olmaz diğer kuşunuza da hastalık bulaşmasın

Osman0183

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Osman Bey
Kuşunuzun ölüsünü gömmediyseniz bir veterinere götürüp patolojik test isteyebilirsiniz. Ekstra olarak da bulaşıcı olup olmadığını sorun ne olur ne olmaz diğer kuşunuza da hastalık bulaşmasın
Vallahi çoktan gömdük. Öldükten yarım saat sonra falan

Top Bottom