Senin Allah belanı versin ******** oksijen israfı senin gibi mahlukatlar insan telefonunu kaybetse bile üzülüyor birde bu canlı bağlanıyorsun zamanla.gülmemek için zor tuttum kendimi ama güldüm
Neşet Ertaş'ın bir şarkısında şu sözler vardıgülmemek için zor tuttum kendimi ama güldüm
Herşeyi yazdım belirttim oradaBaşınız sağolsun. Son zamanlarda kuşunuzda garip bi hareket sezdiniz mi veya bi hastalığı var mıydı?
İnşallahGerçekten üzüldüm, benimde 3 veya 4 yıldır beslediğim muhabbet kuşum var umarım yıllarca bana eşlik eder.
dostum bu üzdüMuhabbet kuşu daha yeni 20dk falan oldu öldü şöyle başladı.
Hapşırık sesi gibi bir ses çıkarıyordu kanatlarını kartal gibi açmıştı kafesin kapısını açıp çıkardık koyduk kafesin üstüne kanatlarını açıp can çekişmeye başladı yavaş yavaş göçtü öbür dünyaya Allah kahretsin ki öldü. Neden yani neden daha ölmeden 10 20dk önce sevmiştim onu hastaydı zaten kabarık duruyordu azından da sarı salya gelmişti burnunda da gözleride sulanmıştı galiba. Yani ağlamamaya çalışıyorum ağlasam da bir şey değişmeyecek şimdi ama aileden bir birey gibi oluyorlar zamanla.
Ve bu kuşu dışarıdan bulmuştuk parayla aldığımız kuş hastaydı bu onun azına yem kusarak kendine getirtmişti sağlam bir kuştu neden böyle oldu anlamadım. Şimdi tek kaldı orda kendi aldığımız kuş inşallah oda arkadaşı öldü diye içine atıp ölmez. Yeni kuş al diyen olursa ağır konuşurum burda mesele para değil mesele can eşya değil bu öldüyse yenisini al demek kolay.
Yok yok cin gibi maşallah hiçbirşeyi yokHasta kuşunuz buna hastalık bulaştırmış olabilir
Kuşunuzun ölüsünü gömmediyseniz bir veterinere götürüp patolojik test isteyebilirsiniz. Ekstra olarak da bulaşıcı olup olmadığını sorun ne olur ne olmaz diğer kuşunuza da hastalık bulaşmasınYok yok cin gibi maşallah hiçbirşeyi yok
Vallahi çoktan gömdük. Öldükten yarım saat sonra falanKuşunuzun ölüsünü gömmediyseniz bir veterinere götürüp patolojik test isteyebilirsiniz. Ekstra olarak da bulaşıcı olup olmadığını sorun ne olur ne olmaz diğer kuşunuza da hastalık bulaşmasın