Neler Yeni

Muhalifler Şam Kırsalında !

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Suriyeli Muhalif güçler Şam ı kuzey ve güneyden kıskaca aldı !
Şam`ın güney kırsalında çatışmalar yaşanıyor. Ayrıca Muhalifler PKK/YPG ye yönelik Münbiç e harekat başlattıklarını duyurdu !
İlerleyiş bu hızla giderse Şam yakında düşecek gibi duruyor.

Bence kimse ses çıkartmıyorken Türkiye PKK/YPG ye yönelik yıldırım harekatı başlatmalı ve teröristleri Muhaliflerin kıskacına doğru ittirmeli.

1733575818386.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Yuzarsef
Erdoğan dedi ona masaya otur en azından şerefinle bırak diye dinlemedi şimdi de kaçıyor harbi baba esad bunu görse kendi sıkardı.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Suriyeli Muhalif güçler Şam ı kuzey ve güneyden kıskaca aldı !
Şam`ın güney kırsalında çatışmalar yaşanıyor. Ayrıca Muhalifler PKK/YPG ye yönelik Münbiç e harekat başlattıklarını duyurdu !
İlerleyiş bu hızla giderse Şam yakında düşecek gibi duruyor.

Bence kimse ses çıkartmıyorken Türkiye PKK/YPG ye yönelik yıldırım harekatı başlatmalı ve teröristleri Muhaliflerin kıskacına doğru ittirmeli.

Alıntıyı görüntüle
Daha önce daima Esad'ın yanında olduğunu vurgulayan İran ve Rusya bi anda çekildiler. Demek ki Esad'ın zamanı dolmuş.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce daima Esad'ın yanında olduğunu vurgulayan İran ve Rusya bi anda çekildiler. Demek ki Esad'ın zamanı dolmuş.
Bende bu kadar çabuk vazgeçmelerine şaşırdım. Ukrayna sebebiyle mi müdahale edemiyor yoksa gerçekten gözden mi çıkardı anlam veremiyorum.
Astana görüşmelerinden dolayı aralar limoniydi zaten , ite kaka görüşmelere getirdi Rusya ama yine de İran etkisinde kalarak anlaşmacı tavır yansıtmadılar , güvendiği İran da bir şey yapmıyor. İlginç bir dönemden geçiyoruz. :D

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Arif
Bende bu kadar çabuk vazgeçmelerine şaşırdım. Ukrayna sebebiyle mi müdahale edemiyor yoksa gerçekten gözden mi çıkardı anlam veremiyorum.
Astana görüşmelerinden dolayı aralar limoniydi zaten , ite kaka görüşmelere getirdi Rusya ama yine de İran etkisinde kalarak anlaşmacı tavır yansıtmadılar , güvendiği İran da bir şey yapmıyor. İlginç bir dönemden geçiyoruz. :D
Şimdilik kesin bu var diyebileceğim hiç bir durum yok. Zamanla bekleyip görücez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom