Neler Yeni

Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Oyları(varsa) kime gider?

• Cumhur İttifakı

Oylar: 11 11.5%
  • Millet İttifakı

Oylar: 53 55.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 32 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    96

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Muharrem İnce'ye vermek istiyordum normal de ama İnce aday olsa bile zaten gene de KK ye verecektim. Çünkü KK ve RTE'den birisi kazanacak. Sinan Oğan ve İncenin kazanma şansı hiç yoktu. Adaylıktan çekilmesi KK için çok daha iyi oldu ayrıca biz genç neslin gelecek kaygısını biraz azalttı :) güzel gelişme
Knkm Kk nin P*k ye destek verdiği apaçık ortada şehit yakınlarını düşün

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Knkm Kk nin P*k ye destek verdiği apaçık ortada şehit yakınlarını düşün
Dostum 2 tarafta sütten çıkma ak kaşık değil ama gerçekten akepe oy vermeyi hiç istemiyorum aklımdan bile geçirmek istemem. chp nin hdp ile yakınlığı zaten hoşuma gitmiyor. Ama şunu da düşün ki ihalar sihalar duruyor. Savunma konusu ülkenin ortak çıkarıdır. TSK görevini yapmaya devam edecek bize ne kk nin başa gelmesi. Sırf tayyip gitsin diye vereceğim. Yeter yani.

Bozkurt58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Sivaslı
İlgilendiği Kategoriler
Yoğk
Dostum 2 tarafta sütten çıkma ak kaşık değil ama gerçekten akepe oy vermeyi hiç istemiyorum aklımdan bile geçirmek istemem. chp nin hdp ile yakınlığı zaten hoşuma gitmiyor. Ama şunu da düşün ki ihalar sihalar duruyor. Savunma konusu ülkenin ortak çıkarıdır. TSK görevini yapmaya devam edecek bize ne kk nin başa gelmesi. Sırf tayyip gitsin diye vereceğim. Yeter yani.
Tayyibin tek sorunu ekonomi ve şu tarikatlar

JSezar

80+ Silver
Dostum 2 tarafta sütten çıkma ak kaşık değil ama gerçekten akepe oy vermeyi hiç istemiyorum aklımdan bile geçirmek istemem. chp nin hdp ile yakınlığı zaten hoşuma gitmiyor. Ama şunu da düşün ki ihalar sihalar duruyor. Savunma konusu ülkenin ortak çıkarıdır. TSK görevini yapmaya devam edecek bize ne kk nin başa gelmesi. Sırf tayyip gitsin diye vereceğim. Yeter yani
ÖHmm

Hala ucuncu aday var

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim
Solcular sağcıların lacivertidir

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam KK'da şu an olduğu gibi TSK'yı kendine çekecek artık bağımsız bir TSK yok.

JSezar

80+ Silver
Fetocular ananızı kıstırdığında niye böyle oldu demeyin o zaman,jaho haklı.

Bize alternatif lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom