ESTAROSSA58
80+ Bronze
bunlar ya konuya çok uzaklar yada uzayda filan yaşıyorlarSığınmacılar ve Mülteciler ?
bunlar ya konuya çok uzaklar yada uzayda filan yaşıyorlarSığınmacılar ve Mülteciler ?
uzağım zaten ben Sinancıyımşehitleri birazcık düşünüyorsan malum partiyede çok uzak olman lazım
İşte bak asıl ortak yaşadığımız sorun bu. Doğru düzgün bir aday/parti yok (İnce ve Oğan dışında)şehitleri birazcık düşünüyorsan malum partiyede çok uzak olman lazım
+Hüda -parTayyibin tek sorunu ekonomi ve şu tarikatlar
dostum kesinlikle tek bir nokta harici katılıyorum o seçmen kağıdında artık 3 kişi varİşte bak asıl ortak yaşadığımız sorun bu. Doğru düzgün bir aday/parti yok (İnce ve Oğan dışında)
-Mülteci sorunu
-Ekonomi, işsizlik, enflasyon, kira olayları, barınma vs
-Tarımı mahvettiler, çiftçiler sinirli.
-Eğitim sistemi çok kötü (bir ülkenin geleceği eğitime bağlıdır)
-Dışa bağımlılık yüksek
-İç ve dış borç çok yüksek
İyi şeyler;
-Kesinlikle savunma konusunda çok iyi ve harika gidiyoruz ve her zaman gururla destekliyorum.
-TOGG çıktı (eyvallah gayet iyi ben beğendim şahsen)
başka bir şey yok benim gözümde
Eee? peki biz bu akepe hükümeti ile devam edersek daha ne kadar kötü bir halde olacağız (savunma dışında)?
Abi bak değişiklik bazen gerekli inan bana sadece bir kere denemek istiyorum. Chp gelsin onu da görelim her türlü iyi ve kötü şeylerini ondada görelim. Terör konusunda kesinlikle TSK ve tüm emniyet birimlerimizin zaten bağımsız olması gerek. Hükümete geçerlerse ne yapabilirler ki (tam bilgi sahibi değilim ve soruyorum)?
dostum kk yı temize çıkarmıyor ama+Hüda -par
+ Apo özgürlük savaşcisidir
Hiç boş yapmayın kk ne kadar hdp desteğini alıyorsa RTE en az 2 katı PKK ve FETÖ desteği aldı zamaninda
Herkes istediğine oyu verir aralarındaki en eğitimli ve bilgili sinan oğanMantıklı karar. Gelir şimdi çok yaşa sinan oğancılar
yurt dışında oylar verildi bileBenim sorum şu pusulalar basıldı şimdi ne olacak?
Tek senin görmen yetmiyor dediğin gibi ama insanlar bu işi ilk ve tek turda bitirmeyi kafaya takmış. Risk almak istemiyorlar.dostum kesinlikle tek bir nokta harici katılıyorum o seçmen kağıdında artık 3 kişi var
Kim olduğunu bilirsin sen : açıklamaya bile gerek yok
KK: 74 yaşında hayatı siyasi başarısızlıklarla geçmiş en yolsuz hükümeti bile deviremeyen partinin içine bir numaralı türk ve türkiye düşmanlarını dolduran birisi emin olun malum şahıs kadar karanlık
SİNAN OĞAN : bu vatan için elinden ne geliyorsa yapan birisi
ben bu tabloda şahsen düzgün aday göremiyorum diyemem hatta türkiye için inanılmaz bir şans görüyorum bizi cahilliğin yobazlığın ağından kurtarıp Atatürk ilkelerine yeniden bağlayacak bilimin ışığında ülkemizi yeniden refaha erdirecek bir aday görüyorum ancak bunu tek benim görmem yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum kk yı temize çıkarmıyor ama
Sorun olacağını zannetmiyorum o oyların kime gideceği belli zaten...yurt dışında oylar verildi bile
Ama RTE den iyi olduğu kesindostum kk yı temize çıkarmıyor ama