Neler Yeni

Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Oyları(varsa) kime gider?

• Cumhur İttifakı

Oylar: 11 11.5%
  • Millet İttifakı

Oylar: 53 55.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 32 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    96

KAANT10X

80+ Bronze
Bıktım bu oy bölme muhabbetlerinden kimi yarim akıllılar sinan ogan kazanamayacak oy vermeyin diyorlar o zaman demokrasi ne olacak senin 600 milyar dolarlık proje adamın kazansın diye sinan ogan gibi vatan aşıklarindan mi vazgecelim

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
şehitleri birazcık düşünüyorsan malum partiyede çok uzak olman lazım
İşte bak asıl ortak yaşadığımız sorun bu. Doğru düzgün bir aday/parti yok (İnce ve Oğan dışında)
-Mülteci sorunu
-Ekonomi, işsizlik, enflasyon, kira olayları, barınma vs
-Tarımı mahvettiler, çiftçiler sinirli.
-Eğitim sistemi çok kötü (bir ülkenin geleceği eğitime bağlıdır)
-Dışa bağımlılık yüksek
-İç ve dış borç çok yüksek

İyi şeyler;
-Kesinlikle savunma konusunda çok iyi ve harika gidiyoruz ve her zaman gururla destekliyorum.
-TOGG çıktı (eyvallah gayet iyi ben beğendim şahsen)
başka bir şey yok benim gözümde

Eee? peki biz bu akepe hükümeti ile devam edersek daha ne kadar kötü bir halde olacağız (savunma dışında)?
Abi bak değişiklik bazen gerekli inan bana sadece bir kere denemek istiyorum. Chp gelsin onu da görelim her türlü iyi ve kötü şeylerini ondada görelim. Terör konusunda kesinlikle TSK ve tüm emniyet birimlerimizin zaten bağımsız olması gerek. Hükümete geçerlerse ne yapabilirler ki (tam bilgi sahibi değilim ve soruyorum)?

ESTAROSSA58

80+ Bronze
İşte bak asıl ortak yaşadığımız sorun bu. Doğru düzgün bir aday/parti yok (İnce ve Oğan dışında)
-Mülteci sorunu
-Ekonomi, işsizlik, enflasyon, kira olayları, barınma vs
-Tarımı mahvettiler, çiftçiler sinirli.
-Eğitim sistemi çok kötü (bir ülkenin geleceği eğitime bağlıdır)
-Dışa bağımlılık yüksek
-İç ve dış borç çok yüksek

İyi şeyler;
-Kesinlikle savunma konusunda çok iyi ve harika gidiyoruz ve her zaman gururla destekliyorum.
-TOGG çıktı (eyvallah gayet iyi ben beğendim şahsen)
başka bir şey yok benim gözümde

Eee? peki biz bu akepe hükümeti ile devam edersek daha ne kadar kötü bir halde olacağız (savunma dışında)?
Abi bak değişiklik bazen gerekli inan bana sadece bir kere denemek istiyorum. Chp gelsin onu da görelim her türlü iyi ve kötü şeylerini ondada görelim. Terör konusunda kesinlikle TSK ve tüm emniyet birimlerimizin zaten bağımsız olması gerek. Hükümete geçerlerse ne yapabilirler ki (tam bilgi sahibi değilim ve soruyorum)?
dostum kesinlikle tek bir nokta harici katılıyorum o seçmen kağıdında artık :D 3 kişi var
Kim olduğunu bilirsin sen : açıklamaya bile gerek yok
KK: 74 yaşında hayatı siyasi başarısızlıklarla geçmiş en yolsuz hükümeti bile deviremeyen partinin içine bir numaralı türk ve türkiye düşmanlarını dolduran birisi emin olun malum şahıs kadar karanlık
SİNAN OĞAN : bu vatan için elinden ne geliyorsa yapan birisi
ben bu tabloda şahsen düzgün aday göremiyorum diyemem hatta türkiye için inanılmaz bir şans görüyorum bizi cahilliğin yobazlığın ağından kurtarıp Atatürk ilkelerine yeniden bağlayacak bilimin ışığında ülkemizi yeniden refaha erdirecek bir aday görüyorum ancak bunu tek benim görmem yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Hüda -par
+ Apo özgürlük savaşcisidir
Hiç boş yapmayın kk ne kadar hdp desteğini alıyorsa RTE en az 2 katı PKK ve FETÖ desteği aldı zamaninda
dostum kk yı temize çıkarmıyor ama :D

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

melidoas6

80+ Silver
3 gün kalası çekilmesinin mantığı yok seçim her şekilde ikinci tura kalıcak chp ile masaya oturup en azından bakanlık vs isteyebilirdi ikinci turda...

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
dostum kesinlikle tek bir nokta harici katılıyorum o seçmen kağıdında artık :D 3 kişi var
Kim olduğunu bilirsin sen : açıklamaya bile gerek yok
KK: 74 yaşında hayatı siyasi başarısızlıklarla geçmiş en yolsuz hükümeti bile deviremeyen partinin içine bir numaralı türk ve türkiye düşmanlarını dolduran birisi emin olun malum şahıs kadar karanlık
SİNAN OĞAN : bu vatan için elinden ne geliyorsa yapan birisi
ben bu tabloda şahsen düzgün aday göremiyorum diyemem hatta türkiye için inanılmaz bir şans görüyorum bizi cahilliğin yobazlığın ağından kurtarıp Atatürk ilkelerine yeniden bağlayacak bilimin ışığında ülkemizi yeniden refaha erdirecek bir aday görüyorum ancak bunu tek benim görmem yetmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek senin görmen yetmiyor dediğin gibi ama insanlar bu işi ilk ve tek turda bitirmeyi kafaya takmış. Risk almak istemiyorlar.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Ama RTE den iyi olduğu kesin
Hatta herkesin ilk turda vereceğim dediği Sinan Ogan bile
> Selahattin Demirtaş için mahkeme kararı ne diyorsa ona uygulayacağım (mahkeme kararı saçma şekilde serbest kalmalı diyor)
İkinci turda kimi desteklersiniz sorusunda ise
Cennetin kapılarını açamam ama cehennemin kapılarını kapatacak adayı desteklerim diyor
Gidip saçma şekilde 2.turda RTE diyip vatanı korudum filan tavrına girmeyin yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,591
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom