Neler Yeni

Muharrem İnce adaylıktan çekildi!

Oyları(varsa) kime gider?

• Cumhur İttifakı

Oylar: 11 11.5%
  • Millet İttifakı

Oylar: 53 55.2%
  • Sinan Oğan

Oylar: 32 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    96

melidoas6

80+ Silver
Ben de kimsenin siyasi ideolojisine laf etmedim de sen niye atlıyorsun?
Yazdığın şeyin yazdığımla alakası bile yok.
Gelir şimdi çok yaşa sinan oğancılar diyerek ona oy vericekleri küçümsedin bende buna karşın herkes istediğine oy verir dedim yani yazdığın şeyle alakalı bir cevap verdim. Benim bir yere atladığım yok konu açılmış konuya girip mesaj yazma hakkımı kullandım kimsenin ideolojisine laf atmadan

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Gelir şimdi çok yaşa sinan oğancılar diyerek ona oy vericekleri küçümsedin bende buna karşın herkes istediğine oy verir dedim yani yazdığın şeyle alakalı bir cevap verdim. Benim bir yere atladığım yok konu açılmış konuya girip mesaj yazma hakkımı kullandım kimsenin ideolojisine laf atmadan
Sinan oğana oy verecekleri küçümsemedim. Kaldı ki böyle bir seçimde aklı olan vermez zaten. İnce çekildi diye hemen sinan oğana kayacakları eleştirdim. Bu tipler oğan da çekilse yine bir kılıf bulup başkasına kayarlar. Hepsi içten içe akpartili. Seçimi kazanamayacak adama oy vermenin manası yok. Ha diyorsan ki ben şu anki iktidardan memnunum ama memnun olduğumu söylemeye utanıyorum. O zaman inceye ya da oğana vereceğim diye takılabilirsin. Sorun yok. İnce veya oğanı eleştirmiyorum. İkisi de çok iyi siyasetçi zaten. Demek istediğim böyle önemli bir seçimde iktidarın değişmesini isteyen biri kk dışında kimseye oy vermemeli. Sağ ol açıklattırdığın için kanka. Anladın umarım?

NightWish2434

80+ Silver

melidoas6

80+ Silver
Sinan oğana oy verecekleri küçümsemedim. Kaldı ki böyle bir seçimde aklı olan vermez zaten. İnce çekildi diye hemen sinan oğana kayacakları eleştirdim. Bu tipler oğan da çekilse yine bir kılıf bulup başkasına kayarlar. Hepsi içten içe akpartili. Seçimi kazanamayacak adama oy vermenin manası yok. Ha diyorsan ki ben şu anki iktidardan memnunum ama memnun olduğumu söylemeye utanıyorum. O zaman inceye ya da oğana vereceğim diye takılabilirsin. Sorun yok. İnce veya oğanı eleştirmiyorum. İkisi de çok iyi siyasetçi zaten. Demek istediğim böyle önemli bir seçimde iktidarın değişmesini isteyen biri kk dışında kimseye oy vermemeli. Sağ ol açıklattırdığın için kanka. Anladın umarım?
Bu dediklerini zaten biliyorum 20 yıldır akp yi ben başta tutmuyorum bu kadar başarısız muhalefet olmasını bende istemezdim. Bu halka her şey müstehaktır. İktidardan memnun değilim memnunum tarzı birşeyde demedim. İdeolojime uyan adaya da oyumu veririm kaybedecek olsa bile benim için savunduğu fikirler ve yol önemli, en azından eski ak partlilerle başa gelmeyecek... Ha zaten Avustralya da olan oy pusulalarından haberin vardır burada daha fazlası olucaktır adil bir seçim olmayacağı aşikar. Yurt dışında 2 milyondan fazla oy kullanıldı kime gideceği belli... Geleceğe dair bir umudum yok batırdıkları ülkeyi düzeltmemizi bekliyorlar...

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi
Bu dediklerini zaten biliyorum 20 yıldır akp yi ben başta tutmuyorum bu kadar başarısız muhalefet olmasını bende istemezdim. Bu halka her şey müstehaktır. İktidardan memnun değilim memnunum tarzı birşeyde demedim. İdeolojime uyan adaya da oyumu veririm kaybedecek olsa bile benim için savunduğu fikirler ve yol önemli, en azından eski ak partlilerle başa gelmeyecek... Ha zaten Avustralya da olan oy pusulalarından haberin vardır burada daha fazlası olucaktır adil bir seçim olmayacağı aşikar. Yurt dışında 2 milyondan fazla oy kullanıldı kime gideceği belli... Geleceğe dair bir umudum yok batırdıkları ülkeyi düzeltmemizi bekliyorlar...
Ben ideallerimden fikirlerimden vazgeçmem triplerine girme zamanı değil kardeşim. Kolay kolay da kimse ideallerinden vazgeçmez zaten. Ama bazen elini taşın altına koymak gerekir. Lütfen mantıklı düşünün. 1 oy da 1 oydur.

melidoas6

80+ Silver
Ben ideallerimden fikirlerimden vazgeçmem triplerine girme zamanı değil kardeşim. Kolay kolay da kimse ideallerinden vazgeçmez zaten. Ama bazen elini taşın altına koymak gerekir. Lütfen mantıklı düşünün. 1 oy da 1 oydur.
Haklısın dostum bu seçimde Kılıçdaroğluna veririm zaten, incede adaylıktan çekildi kazanma potansiyeli arttı ilk turda biter umarım lakin şuan ki hükümetin oy çalma potansiyeli oldukça fazla umarım kötü sonuçlar olmaz...

o kadar muharrem ince destekledim adaylıktan çekildi
ilk defa içten gelerek birine oy verecektim olmadı
sevmesem bile sinan ogana vericem

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Muharrem İnce çekildiği için oylar inadına AK Partiye, bu ülkede demokrasi var resmen adamı yıldırdılar adam adaylıktan çekildi.
ne alakalan :D bu nasıl bir mantıksızlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla dostum anlamıyan o adam deil sizlersiniz keşke ülkenin gerçekten geleceiğin düşünsekte birşeyleri deiştirsek aynı şeyin mavisindense bambaşka kapılar var kötünün iyisine iyinini iyisi dururken razı olan sizlersiniz

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
ne alakalan :D bu nasıl bir mantıksızlık
Adamı aday diye vatan haini ilan ettiler, hayatında ilk defa oy kullanacak çoluk çocuk oylar bölünüyor diye saçma sapan siyaset yaptılar millet ittifakı hariç başkasına oy atanlara vatan haini muamelesi yaptılar.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
tamam bundan sonra kılıçdaoğlu kazandı bitti ilk turda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,340
Üyeler
161,269
Son üye
Diocenes
Top Bottom