Enco
80+ Silver
limiti 20k civarıhepsiburada polat bilgisayarda 35binmiş link atamadım kb
limiti 20k civarıhepsiburada polat bilgisayarda 35binmiş link atamadım kb
Evet bir hocamizda lenovo ideapad 5 pro aldi memnunum demisti huwaide bakiyorum bakalim hayirlisi tam karar veremedimBence apple bakma. Huawei gayet yeterli duruyor. Lenovo ideapad pro da hoşuma gidiyor ama hiç araştırmadım bak istersen
D16 almayi düşünüyorum i7 serisinden r7 olan daha mi iyidir@Valentine
Huawei Matebook 16 Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Matebook 16 Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16" Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! Huawei Matebook 16 Ryzen 7 5800H 16 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 16" Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Son attığım huawei çok güzelEvet bir hocamizda lenovo ideapad 5 pro aldi memnunum demisti huwaide bakiyorum bakalim hayirlisi tam karar veremedim
İkisi de işini görür hangisi performanslı bilmiyorumEvet bir hocamizda lenovo ideapad 5 pro aldi memnunum demisti huwaide bakiyorum bakalim hayirlisi tam karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
D16 almayi düşünüyorum i7 serisinden r7 olan daha mi iyidir
Huwai aliesam sitesinden alirim direk cok guzel hediyeleri varSon attığım huawei çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi de işini görür hangisi performanslı bilmiyorum
Yazılım için Macbook önerilir geneldeYazilim için kullanacagim renderla pek isim yok mesele macbookda uyumsuzlukda basliyor ondan dolayi pek almayi düşünüyorum unide sıkıntı cekersin dendi
Hocam vallaha bende oyle dusundum ama bazilari bazi programlarda uyumluluk sorunu cekersin dediler yoksa m2 islemcili bir macbook air almayi planliyordumYazılım için Macbook önerilir genelde
Kim dedi ? Windowsta da sıkıntı çekersin macos a özel yazılım şeyleri de var yani dediğin şey çok garip millet Macbook u oyun için almıyor ? Yazılım için alıyorlarHocam vallaha bende oyle dusundum ama bazilari bazi programlarda uyumluluk sorunu cekersin dediler yoksa m2 islemcili bir macbook air almayi planliyordum
Bende oyle biliyordum ama forumlarda okuduklarim var birde udemyden hocalara sordum onlarda windows makine al dediler o yuzden windowsa yoneldimKim dedi ? Windowsta da sıkıntı çekersin macos a özel yazılım şeyleri de var yani dediğin şey çok garip millet Macbook u oyun için almıyor ? Yazılım için alıyorlar
Sen bilirsin dostum bende Alicam karar veremiyorum istersen xflow 13 alabilirsin hem dokunmatik ekran hem ddr5 6400mhz ram var hemde 3050 var içerisinde asusunBende oyle biliyordum ama forumlarda okuduklarim var birde udemyden hocalara sordum onlarda windows makine al dediler o yuzden windowsa yoneldim
Guzel gozukuyor siz hangi modeller arasinda kaldinizSen bilirsin dostum bende Alicam karar veremiyorum istersen xflow 13 alabilirsin hem dokunmatik ekran hem ddr5 6400mhz ram var hemde 3050 var içerisinde asusun
Ben ya delta 15 yada M2 Macbook pro Alicam 26k ya Air alcaktim lakin 8 CPU 8 gpu bar airde aynı fiyata Macbook pro 8cpu 10 gpu veriyorGuzel gozukuyor siz hangi modeller arasinda kaldiniz
Ya m2 macde 8 ram var birde 256 disk olmasi ciddi sikinti o yuzden mac alırsam minimum 16 ram 512 diskli alirimBen ya delta 15 yada M2 Macbook pro Alicam 26k ya Air alcaktim lakin 8 CPU 8 gpu bar airde aynı fiyata Macbook pro 8cpu 10 gpu veriyor
Tümleşik bellek mac deki 6500mhz hızı vardı sanırımYa m2 macde 8 ram var birde 256 disk olmasi ciddi sikinti o yuzden mac alırsam minimum 16 ram 512 diskli alirim