Neler Yeni

Mümkünse pivotlu 5k monitor tavsiyesi

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali arda
Bunu da ovduler cok kararsızım siz de pek yardımcı olmadınız ama olsun :)
yani bir sorun varsa senin sorman gerekmezmi kullanıyorum oneriyorum bir sorun yok cok guzel bir monitor lg den daha iyi daha ne kadar yardımcı olabilirim knk

Onurkotlutok05

80+ Gold
yani bir sorun varsa senin sorman gerekmezmi kullanıyorum oneriyorum bir sorun yok cok guzel bir monitor lg den daha iyi daha ne kadar yardımcı olabilirim knk
Daha iyi olduğu kisim ne var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayakları sağlam mi ghosting var mi ve hareket kabiliyeti nasıl

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ali arda

Daha iyi olduğu kisim ne var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayakları sağlam mi ghosting var mi ve hareket kabiliyeti nasıl
daha iyi oldugu kısım asus olması ve elden garantili olması alıp goturusun ekranıda alırkan test ettirebiliyorsun ayakları dipçik gibi oturuyor ve hareket kabiliyeti bence gereginden fazla yapmıslar cok fazla yukarıya kaldırabiliyorsun aynı sekilde saga ve sola bir sorunu yok kendi arayzuundende oneriyorum ne ararsan ekraın sag arkasındaki jjoystick gibi yerde var ekran doygunlugundan tut shadow boosta ondan ekran zamanlayıcı ve gaming monitor crossuna kadar

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
Attıgım monitör vatanda 6 k imiş hocam o fiyata değeceğini zannetmem arkadasın attıgı 700tl daha ucuz az bi meblada değil ve onda sağa solada dönüyor arkadasın attıgını alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
İbrahim Aykutluğ
4060 ile kullanacağım 27 inç den küçük olsa yeterli boyut olarak
lenovo legion r25i-30 bakabilirsiniz hocam ben ikinci el 3600 e almıstım 4 ay önce gerçekten kaliteli hoparlörüde gayet iyi uygulamasında da bir sürü ayar bulunmakta laptop da hdmi ile 180 hz destekleyebiliyor gayet iyi bir monitör. 1080p 165hz {180hz o.c.] üstüne birde pivot.

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
lenovo legion r25i-30 bakabilirsiniz hocam ben ikinci el 3600 e almıstım 4 ay önce gerçekten kaliteli hoparlörüde gayet iyi uygulamasında da bir sürü ayar bulunmakta laptop da hdmi ile 180 hz destekleyebiliyor gayet iyi bir monitör. 1080p 165hz {180hz o.c.] üstüne birde pivot.
Sıfır fiyatı cok pahalı hocam onun bence 5k bütce varken ikinci el bu monitöew gerek yok

Onurkotlutok05

80+ Gold
Hepinizin attığı monitörleri duydum ve illa ki bir kişi bana övdü ama çok kararsızım birini alsam diğeri daha güzel çıkacak pişman olacağım gibi hissediyorum

mbu.berke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke
Hepinizin attığı monitörleri duydum ve illa ki bir kişi bana övdü ama çok kararsızım birini alsam diğeri daha güzel çıkacak pişman olacağım gibi hissediyorum
Hocam önerilen hiç bi monitör sizi üzmez o yana şüphen olmasın ama hangisni alsanda ulan onu mu alsaydım hep dersin zaten cok takma al geç

Top Bottom