Neler Yeni

🚨Murat Kurum'dan İstanbul'daki gençlere büyük seçim vaadi(!)

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
.
%40 indirim olsa ne olur 6 ay sonra yapılacak zamla yine aynı fiyata döner

Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Talha Açıkgöz
İstanbul'da yaşayan ve otobüste 9 ₺ kart basan genç ve öğrenci bir bireye %40 indirim yapıp 4 ₺ ye indirmek ile bir ayda ortalama 100 ₺ destek olmak çok mu büyük vaat? 1 OY için = 100 ₺ otobüs indirimi (aylık)
100 ₺ dediğinde 10 ₺ değerine düşmüş bir para miktarıdır. Gençlere ve öğrencilere vaat vereceksen gerçek ve otoriter vaat vermelisin!​

Örnek veriyorum;
- Tüm sosyal aktivite ve kültürel alanlarına, müzelere ücretsiz ve düzenli gezi düzenleme + süresiz ücretsiz erişim izni verme.
- Yolculuk, seyehat ve tatillerde indirim sağlama.
- Nadirende olsa ücretsiz olarak bir maddi denge içerisinde gençler için yurtdışı turları düzenleme veya teşvik.
- Genç istihdamını arttırmak.
- Düzenli olarak maddi destek
- İstanbul'da ki mültecilerin sınır dışı ettirilmesi veya İstanbul'a yönelik göçün sınırlandırılması...
- Gençlerin elektronik cihaz satın alımlarını ve kullanımlarını kolaylaştıracak ciddi maddi adımlar (ÖTV, KDV indirimi veya nakit destek)
vs vs
Komik bişey göremedim hâla Adana’da günde 20 tl veriyorum %40 8 tl yapar ve her gün 8 tl gayet kafi beğenmeyenler aynı fiyattan binmeye devam edebilir

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
775
İsim
.
Hocam ben de erdoğancı değilim. Şahsi görüş olarak Erbakan'ı destekliyorum. En azından Erbakan'ın yapıcı ve çözüm odaklı muhalefet yaptığını düşünüyorum. Ha bu beni bağlar, isteyen istediğini destekler. Ben anlatacağımı söyler geçerim. Bazen benimde ayarım kaçıyor. Dayatmaya gidebiliyorum, o arkadaşlarda kusura bakmasın.
PKK evrimi anlatıyor diyen herif mi🤣

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
Bunlar yeşillik alanları meydanları beton yapmayı çok severler kadir topbaş uzun zamandır belediye başkanı yaptı bir tane metrodan başka bir şey yapmadı ekremin önüne hep engel koyuyorlar

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
Umarım kazanmaz umarım..

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Yapar bu net.

İceWolf

80+ Silver
Max malum partili videosu. Videoyu paylaşanda badem bıyıklı :D
Çoğu malum parti tarafından engelleniyor zaten üstüne bizim başımızdakiler verdiği bir sözü bile tutmadı o ne olacak 20 yıldır konuşuyor ama hiçbirşey olduğu yok ülke daha kötüye gidiyor sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

+Berbat ekonomide yap bakayım bunları her gün birşeyelere zam geliyor
Max TUVALET TERLİĞİNE OY VEREN Malum Partili kafası. :) Hatta maxın maxı terlik kafalı gerici malum partili kafası :) Sen boşver, zaten kullanmadığın kafanı boşuna zorlama. Tuvalet Terliğine oy ver geç :)

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,219
İsim
Diyarhan
İşte indirim yapıcaz ya diğer sezon 3 yerine 5tl zam yaparız parayı çıkarırız.

Çok iyi fikirmiş başkanım.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Eagle
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Şehit bir ailenin yanında 3 4 yaşındaki çocuk ile ilgili konuşma yaparken dahi oy isteyen bir partinin bırak başkanına hademesine bile güvenmem be ne anlatıyorsunuz siz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat
yapmasa da bu sefer indirim yapmadı öğrencilere denir.. öğrencileri düşünmedi denir. öğrenci adam için %40 indirim d e önemli %20de
ayrıca tek bu değil ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine bu yıl içinde 10 bin TL her yıl artan oranda eğitim desteği vereceğini de söyledi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
Ekrem'in vaatleri kopyalıyor. O da ilk geldiğinde indirmişti fiyatı.
EEQZ9u1XUAA8BpQ.jpg
indir.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şehit bir ailenin yanında 3 4 yaşındaki çocuk ile ilgili konuşma yaparken dahi oy isteyen bir partinin bırak başkanına hademesine bile güvenmem be ne anlatıyorsunuz siz
Buna güvenirsiniz ama di mi. Kesin parti tutmuyorum dersin şimdi...

Zexius

80+ Bronze
Çok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.

Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!​

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.

murat-kurum-dan-genclere-secim-vaadi-toplu-16757656_329_amp.jpg
Gençlere yapabileceğiniz en iyi iyilik bilgisayar teknolojik ürünlerin fiyatlarını düşürmek onuda beceremiyorsunuz zaten hep aynı vaatleei sunuyorlar boş

Top Bottom