Komik bişey göremedim hâla Adana’da günde 20 tl veriyorum %40 8 tl yapar ve her gün 8 tl gayet kafi beğenmeyenler aynı fiyattan binmeye devam edebilirİstanbul'da yaşayan ve otobüste 9 ₺ kart basan genç ve öğrenci bir bireye %40 indirim yapıp 4 ₺ ye indirmek ile bir ayda ortalama 100 ₺ destek olmak çok mu büyük vaat? 1 OY için = 100 ₺ otobüs indirimi (aylık)
100 ₺ dediğinde 10 ₺ değerine düşmüş bir para miktarıdır. Gençlere ve öğrencilere vaat vereceksen gerçek ve otoriter vaat vermelisin!
Örnek veriyorum;
- Tüm sosyal aktivite ve kültürel alanlarına, müzelere ücretsiz ve düzenli gezi düzenleme + süresiz ücretsiz erişim izni verme.
- Yolculuk, seyehat ve tatillerde indirim sağlama.
- Nadirende olsa ücretsiz olarak bir maddi denge içerisinde gençler için yurtdışı turları düzenleme veya teşvik.
- Genç istihdamını arttırmak.
- Düzenli olarak maddi destek
- İstanbul'da ki mültecilerin sınır dışı ettirilmesi veya İstanbul'a yönelik göçün sınırlandırılması...
- Gençlerin elektronik cihaz satın alımlarını ve kullanımlarını kolaylaştıracak ciddi maddi adımlar (ÖTV, KDV indirimi veya nakit destek)
vs vs
PKK evrimi anlatıyor diyen herif miHocam ben de erdoğancı değilim. Şahsi görüş olarak Erbakan'ı destekliyorum. En azından Erbakan'ın yapıcı ve çözüm odaklı muhalefet yaptığını düşünüyorum. Ha bu beni bağlar, isteyen istediğini destekler. Ben anlatacağımı söyler geçerim. Bazen benimde ayarım kaçıyor. Dayatmaya gidebiliyorum, o arkadaşlarda kusura bakmasın.
Şimdi anladım. Size iyi günler.PKK evrimi anlatıyor diyen herif mi
Max TUVALET TERLİĞİNE OY VEREN Malum Partili kafası. Hatta maxın maxı terlik kafalı gerici malum partili kafası Sen boşver, zaten kullanmadığın kafanı boşuna zorlama. Tuvalet Terliğine oy ver geçMax malum partili videosu. Videoyu paylaşanda badem bıyıklı
Çoğu malum parti tarafından engelleniyor zaten üstüne bizim başımızdakiler verdiği bir sözü bile tutmadı o ne olacak 20 yıldır konuşuyor ama hiçbirşey olduğu yok ülke daha kötüye gidiyor sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:
+Berbat ekonomide yap bakayım bunları her gün birşeyelere zam geliyor
Şehit bir ailenin yanında 3 4 yaşındaki çocuk ile ilgili konuşma yaparken dahi oy isteyen bir partinin bırak başkanına hademesine bile güvenmem be ne anlatıyorsunuz sizÇok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.
Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.
Ekrem'in vaatleri kopyalıyor. O da ilk geldiğinde indirmişti fiyatı.
Şehit bir ailenin yanında 3 4 yaşındaki çocuk ile ilgili konuşma yaparken dahi oy isteyen bir partinin bırak başkanına hademesine bile güvenmem be ne anlatıyorsunuz siz
Gençlere yapabileceğiniz en iyi iyilik bilgisayar teknolojik ürünlerin fiyatlarını düşürmek onuda beceremiyorsunuz zaten hep aynı vaatleei sunuyorlar boşÇok iyi vaat ya sanırım oy verebilirim(!) çok kararsız bırakır bu vaat.
Murat Kurum'dan gençlere seçim vaadi: Bizde söz namustur! Toplu ulaşımda yüzde 40 indirim yapacağım!
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, gençlere ulaşımda indirim vaadinde bulundu. Kurum, "Bizde söz namustur. O yüzden 1 Nisan'da toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını uygulayacağız" dedi
Kurum yaptığı açıklamada "Gençlerimiz bu şehrin bir parçası. Biz, verilen sözleri tutmak zorundayız. Bizde verilen söz namustur. O yüzden biz ağzımızdan ne çıkıyorsa o sözü tutmak için gayret göstereceğiz ve toplu ulaşımda alınan yüzde 40'lık indirim kararını 1 Nisan'da uygulayacağız" ifadelerine yer verdi.