Neler Yeni

Murat Orhan'a teşekkürler

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
muhtemelen çoğunuzun tanıdığı @MuratTheFounderOfGariban bana ekran kartımla ilgili çok yardımda bulundu.
gtx 275 ekran kartımın görüntü vermeme problemi üzerine önce watsaptan yardımcı olmaya çalıştı, sonrasında kartı bizzat kendi benden kargoyla alıp tamir etmeye çalıştı.
Malesef kart tamir olmadı. Ancak Murat başkan bana düşük bir ücretle yeni bir kart vererek yine cömertliğini ve yardımseverliğini gösterdi. ona çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
bende arada bir giriyom foruma onu hep gorurum baya yardim ediyor insanlara helal olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,201
İsim
Murat Orhan
muhtemelen çoğunuzun tanıdığı @MuratTheFounderOfGariban bana ekran kartımla ilgili çok yardımda bulundu.
gtx 275 ekran kartımın görüntü vermeme problemi üzerine önce watsaptan yardımcı olmaya çalıştı, sonrasında kartı bizzat kendi benden kargoyla alıp tamir etmeye çalıştı.
Malesef kart tamir olmadı. Ancak Murat başkan bana düşük bir ücretle yeni bir kart vererek yine cömertliğini ve yardımseverliğini gösterdi. ona çok teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.
Verdiğim kart çok iyi bir kart değildi belki ama en azından işini görecek bir kart. Bir sorun çıkarsa en azından tarafımdan garantili olduğunu bileceksin kankam. Güle güle kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,194
Üyeler
165,483
Son üye
oz.kenan
Top Bottom