Besim Tibuk
80+ Gold
Tekirdağdayım(merkeze uzak) girdiğim yerde müsilaj yok en az 5-6 km boyunca temiz.
Sorun olur mu?
Sorun olur mu?
Troll konu, müsilaj zaten sağlıksız bişey varsa girilmez yoksa girilir.Tekirdağdayım(merkeze uzak) girdiğim yerde müsilaj yok en az 5-6 km boyunca temiz.
Sorun olur mu?
yoksa neden sorun olsunTekirdağdayım(merkeze uzak) girdiğim yerde müsilaj yok en az 5-6 km boyunca temiz.
Sorun olur mu?
Müsilajın içindeki ağır metaller kilometrelerce alana yayılabilir troll bir konu değil. Dünyaya bir kere geliyoruz arkadaş da bu gelişini heba etmemeye çalışıyor. Takdir ettim )Troll konu, müsilaj zaten sağlıksız bişey varsa girilmez yoksa girilir.
Yoksa neden sorun olsun?
CİMER'e sorsan daha iyi olur.Tekirdağdayım(merkeze uzak) girdiğim yerde müsilaj yok en az 5-6 km boyunca temiz.
Sorun olur mu?
Katılıyorum.Müsilajın içindeki ağır metaller kilometrelerce alana yayılabilir troll bir konu değil. Dünyaya bir kere geliyoruz arkadaş da bu gelişini heba etmemeye çalışıyor. Takdir ettim )
Peki girmeli miyim?Müsilajın içindeki ağır metaller kilometrelerce alana yayılabilir troll bir konu değil. Dünyaya bir kere geliyoruz arkadaş da bu gelişini heba etmemeye çalışıyor. Takdir ettim )
Bu şekilde girmeyeceksen girPeki girmeli miyim?
Aynen bro.Troll konu, müsilaj zaten sağlıksız bişey varsa girilmez yoksa girilir.
Yoksa neden sorun olsun?
Salya .Müsilaj derken bundan mı bahsediyorsunuz ? Müsilaj nedir ?
Peki bu şeyin olmadığı yerde girersen ne olur ki ? Biz normalde böyle bir şeye mi giriyoruz ki ?Salya .