GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,204
xDUmarım şakadir
xDUmarım şakadir
Kendi fikrimi söylüyorum bence günah olmasada kaçınılması gerek. Eğer din karşıtı söylemleri varsa o grupu dinlemeyi direk kesmek yerine mesafeli yanaşın zamanla soğursunuz zaten ben öyle yaparım genelde. Bu konu bence birazda dinleyenin nasıl dinlediğine bağlı ben black metal sevmem hep trash metal dinlerim ritmini çok seviyorum babam bile eskiden metallica falan dinlerdi sonra zamanla müzikten soğudu ama. Şuan ne istiyorsanız dinleyin ama dinlediğiniz şeyi araştırın tanıyın.Açıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı cevaplar verirseniz sevinirim...)
kısmen evet black metal 1900 lerde norvecte cıkmıstır bildiğim kadarıyla çoğu black metal grubu hristiyan karşıtı kilisye yakıyorlardı yotube da videosuda vardı black metal hakkında mayhem den death isimli şahıs intihar etti ve gruptan birisi gidip makina bıcak aldı albüm kapağı yaptı adamın ölü haliniAçıkçası soru biraz size garip veya saçma gelebilir fakat black metal dinleyen kişiler rahat bir şekilde beni anlar diye düşünüyorum. Black metal genelde sanatik ve kaos içeren ağır metal türüdür. Çoğu grubun din karşıtı söylemleri de bulunmakta. Bu yüzden bu günah mıdır? (Düzgün ve anlayışlı cevaplar verirseniz sevinirim...)
Vallaha hocam ya. Biz sizden beklerdik.nerden geliyo aklınıza bunalr ya
Dostum Kur'anı 10 yıldır aralıksız okuyorum. Ayrıca 15 yıldır sitelerde bu haramdır iddiasından bulunan hiçkimse daha tek bir ayet gösteremedi haram olduğuna dair. !! Bende görmediğime göre acaba Kur'anın hangi ayetinde yazıyordu okuyup bulabilir misin?
Ayrıca cennette helal olan burda neden haram oluyor?
..ve ayrıca 15 yıl önce uydurma hadislere bakarak haram olduğuna inanmıştım taaaki en kaliteli ve dünyadki en güzel kitap olan Kur'anı okuyana dekÇünkü Kur'an dünyanızı zenginleştirir. Hacı hoca ve diğer uydurma kaynaklar ise dünyanızı zindana çevirir.