🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
dersim katliamını sorardım
İlk defa duyuyorum olay ne ?
Sen onu 83 yap, asıl sızlatan 20 seneden de öncesi."Son 20 yılda kemiklerin sızladı mı?" diye sorardım.
Hepsini atmaya post yetmez. Sadece şunu atayım. Anlayan anlar@Ditto komik olan ne acaba
Ekonomi dışında da ülkeye zarar verilebiliyor, zaten ben de son 20 sene kötü değil demedim. Öncesi daha kötü dedim. Eğitimin, sağlığın bile paralı olduğu bir zamandan bahsediyoruz. Bunların ücretsiz olması bile bir halt değilken ücretli olması? Emin ol öncesi çok daha kötüydü, şimdiyse çok kötü.Hepsini atmaya post yetmez. Sadece şunu atayım. Anlayan anlar
Alıntıyı görüntüle
Keşke onlar ücretli olsaydı da paramız daha değerli olsaydı. Asgari ücret 274€.Ekonomi dışında da ülkeye zarar verilebiliyor, zaten ben de son 20 sene kötü değil demedim. Öncesi daha kötü dedim. Eğitimin, sağlığın bile paralı olduğu bir zamandan bahsediyoruz. Bunların ücretsiz olması bile bir halt değilken ücretli olması? Emin ol öncesi çok daha kötüydü, şimdiyse çok kötü.
Çok özür diliyorum senden; aklın yaşta değil başta olduğunu anlamayan, avantaj sağlamak için bilgisini değil yaşını kullanan birine laf anlatmaya çalıştım. Özür diliyorum, sen bu toplumun üzerinde bir insansın, böyle devam et lütfen.@AlphaGamer13 valla ben de bu tabloya her baktığımda gülüyorum inanır mısın? Ben 30 yaşındayım, 20-25 yıldır kendimi biliyorum. Hiç böyle rezillik görmemiştim. Sadece gülebiliyorum ben de bu tablo karşısında. Sen de büyüyünce gülersin.