Yardım Müstakil eve fiber altyapı nasıl çektirebilirm?

mandog

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,269
Sokağımızdan fiber altyapı geçiyor sokağın başında da fiber için rögar var ancak evde fiber altyapı yok. Şu anda ISS olarak netspeed kullanıyorum. Fiber kablo çektirebilmek için netspeed ile iletişime geçsem kablo çektirebililer mi yoksa ttye mi başvurmam gereklidir? Mahalledeki her ev müstakil

Sokağımızdan fiber altyapı geçiyor sokağın başında da fiber için rögar var ancak evde fiber altyapı yok. Şu anda ISS olarak netspeed kullanıyorum. Fiber kablo çektirebilmek için netspeed ile iletişime geçsem kablo çektirebililer mi yoksa ttye mi başvurmam gereklidir? Mahalledeki her ev müstakil
TT bölge müdürlüğüyle konuşun. Müstakil olduğu için daha kolay olur. Eğer kabul ederlerse 4 5 ay sürer gelmesi.

TT bölge müdürlüğüyle konuşun. Müstakil olduğu için daha kolay olur. Eğer kabul ederlerse 4 5 ay sürer gelmesi.
Müstakil eve fiber nasıl oluyor tam olarak? Hani normalde binaya kutu koyulur oradan 10-20 daireye fiber dağıtılır falan da tek ev için nasıl bir şey yapıyorlar merak ettim.

Superonline bugün bağladı yapmak isteyince her türlü yapıyorlar kafalarını şişirmen lazım biraz :D

Müstakil eve fiber nasıl oluyor tam olarak? Hani normalde binaya kutu koyulur oradan 10-20 daireye fiber dağıtılır falan da tek ev için nasıl bir şey yapıyorlar merak ettim.
Fazla bir bilgim yok o konuda :D Ben kendimden biliyorum ama. Sitede fiber vardı yani dairelerde fiber vardı tek eksik sokaktan bağlantı yapılmasıydı onu da 2 3 ayda anca yaptılar :D

Benimde bulumduğum eve 200metre ötede fiber rögar var. Müstakil diye getirmemişlerdi Adsl e mahçup bıraktılar bizi. Eğer şimdi fiber çektirebiliyorsam arkadaşın dediği gibi nerelere başvurularımızı yapalım

Geri