kırmızışarapp
80+ Silver
Ah be ne oynardık.Prototype serisini tavsiye edebilirim, eşi benzeri olmayan bir oyun.
Ah be ne oynardık.Prototype serisini tavsiye edebilirim, eşi benzeri olmayan bir oyun.
Oynicam ama biraz pahalı 70 TL zaten alıp oyunu indiricem sonra iade edicem internet bağlamadan PC ye oyunu bitircem bakalım herkesin konuştuğu bu mafia neymiş bakalımMafia 2, soluksuz bitireceğine eminim. Hayatımda baştan sona hikayesini bitirdiğim üç oyundan biri.
Pitates of the Carabbien yaOynicam ama biraz pahalı 70 TL zaten alıp oyunu indiricem sonra iade edicem internet bağlamadan PC ye oyunu bitircem bakalım herkesin konuştuğu bu mafia neymiş bakalım
Diablo III uygun fiyatlı alınabilecek platform var mı acaba*?Diablo 3 diyorum.Ben bu sene başladım bu oyuna.Yıllar eskitememiş cidden.
Knk şu an indirimde sanırım ve yaz indirimlerine de bakabilrsin eğer alacak bütçen olursa kesinlikle oynamanı tavsiye ederimÇok pahalı
Yakuza Türkçe yaması fln yok mu ya? Xbox. Gamepass alınca oynarım diyordum bir de ingilizce ise oyun oynamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepasse yama yükleniyor mu bilmiyorum ama yakuza 0 da ve kiwami 1de yama var .Kiwami 2 de de ücretli yama var.
hard truck apocaplseBu bana öneri olan sizin listeleriniz olucak. Sizce mutlakka oynanması gereken oyunlar nelerdir? Cevaplar sizde efenim (sınavlar haftası başladı böyle böyle kendimi dahada yaza hazırlıyorum. Yazın büyük çoğunluğunu oyunla gecirircem. İstediğiniz oyunu söyleyebilirsiniz ama tek şart Online olmasın)
Şuan tr fiyatları var.Battle chest paketi 200₺ ye geldi.Normalde 30-40€ felandı.Diablo III uygun fiyatlı alınabilecek platform var mı acaba*?
HikayesizPahalı ya knk
Yakuza Türkçe yaması fln yok mu ya? Xbox. Gamepass alınca oynarım diyordum bir de ingilizce ise oyun oynamam
Detroid: become human oynamayı planlıyorum knk
Ya güzel oyuna benziyor hikayeli dimi
Eski oyunları oynamama gerek var mı yada oyun hikaye üzerine mi kurulu hocam?
Aaaa ucuzmuş 50 TL indirimde umarım biraz daha düşerde alırım
Güzele benziyor
Battle.net'te indirimlerde 100 TL'ye alabilirsiniz gayet iyi fiyat Diablo 3 için.Diablo III uygun fiyatlı alınabilecek platform var mı acaba*?