Yardım Müzik Dinlemek için BT Kulaklık Önerisi (2000-3000 TL Dolaylarında)

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
Bütçe
2500
Başlıkta da gördüğünüz üzere 2-3k dolaylarında kulaklık önerisi lazım. Müzik dinlenecek. ayriyetten kulağın çevresini tamamen saracak şekilde olursa çok iyi olur. bir de garip gelebilir ama siyah renk dışında da seçenekleri olursa harika olur :)). öneriler için şimdiden teşekkür ederim. iyi forumlarr

Ama sana bir öneri vereyim ben zamanında hevesle dediğin tarzda aldım ( live770nc) şimdi pişmanım 1 yıl falan oldu. Padlerim söküldü (herkeste olmayabiliyor.). Ayrıca yazın kullanmak işkence. Taşınması problem ve bunaltıyor. Bu yüzden yakın zamanda liberty 5 alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlle de kulaküstü alıcam diyosan q30 al

Ama sana bir öneri vereyim ben zamanında hevesle dediğin tarzda aldım ( live770nc) şimdi pişmanım 1 yıl falan oldu. Padlerim söküldü (herkeste olmayabiliyor.). Ayrıca yazın kullanmak işkence. Taşınması problem ve bunaltıyor. Bu yüzden yakın zamanda liberty 5 alacağım.

kulakiçinden ziyade kulak üstü lazım hocam. tavsiyeler için çok teşekkür ederimm

bikaç yorumu kötüydü ancak kullanıcısıysanız ne derece tavsiye edersiniz

Akakçe.com Q30 Bu alınabilecek en f/p kulaklık modellerinden biridir.
ses kalitesi ve sağlamlığı ne derece iyi peki hocam

kulakiçinden ziyade kulak üstü lazım hocam. tavsiyeler için çok teşekkür ederimm

bikaç yorumu kötüydü ancak kullanıcısıysanız ne derece tavsiye edersiniz

ses kalitesi ve sağlamlığı ne derece iyi peki hocam
3 yıldır kullanıyorum. 2.5 senede pedleri soyuldu. Yeni ped alıp taktım dün sorunsuz kullanıyorum. Hala ses kalitesi taş gibi, aldığınızda eq ayarı yapmak lazım uygulamasından isterseniz size kendi ayarlarımı atarım. Bunu yaparak ses kalitesini bayağı yükseltiyorsunuz. Eq tepkisi çok iyi olduğundan kendiniz de deneyerek ayarlayabilirsiniz lakin ben ve bir arkadaşım habersiz bir şekilde deneyerek aynı ayarı yapmışız ve bayağı dengeli bir ayar. Tek farkımız onun bassları biraz daha düşük bana göre. Bence fiyatına göre muazzam bir kulaklık. Q30 için konuşuyorum

Baseus Bowie H1S, Anker Soundcore Space One
iki kulaklık önerisi için de teşekkür ederimm. özelliklerini araştırıyorum şuan

ikinci öneri oldu bu kulaklıkla ilgili. bunu da inceliyorum teşekkürler öneri için.

iki kulaklık önerisi için de teşekkür ederimm. özelliklerini araştırıyorum şuan

ikinci öneri oldu bu kulaklıkla ilgili. bunu da inceliyorum teşekkürler öneri için.
eğer gerçekten bütçeyi zorlamayayım diyorsanız yukarıdaki arkadaşın önerdiği Q30 da çok iyidir.

Geri