buds 3 hocamair pods almada napıyorsan yap air pods pro 2 aldım tamamıyla fiyasko , 5.000TL ye çok güzel kulaklıklar gelir 2.000 gibi düşünseydin qcy ht modellerinden yeni çıkanı önerirdim
Olabilir , nothing earlar ilgimi çekmişti incelemleri gayet iyidibuds 3 hocam
bütçe 5k hocam aşıyor bütçeyiEğer iPhone ile müzik dinlerken yüksek ses kalitesi ve gürültü engelleme ön planda ise, Apple AirPods Pro 2. Nesil en iyi seçim olacaktır. Eğer biraz daha profesyonel ses arayışındaysanız, Sony WH-1000XM5 veya Bose QC45 gibi modeller de tercih seçeneklerdir.
Bu arada Spotify mı kullanıyorsunuz?bütçe 5k hocam aşıyor bütçeyi
evet hocamBu arada Spotify mı kullanıyorsunuz?
İleride Apple Müzik kullanmayacaksanız AirPods harici tercih edilebilir. Ses kalitesi iyi diye Sony WH ya da WF gibi kulaklıkları düşünmeyin, iPhone LDAC codec desteklemiyor. Beats Studio Buds ya da özellikle Samsung Buds 3Pro tavsiye ederim. Bütçenizi yaklaşık 1K kadar aşıyor fakat diğerlerine göre performans daha iyi.evet hocam
hocam buds3 pro ile buds3 arasındaki çok fark varmıdır airpods pro 3 ne kadar ile açılık ki hocam tahminiİleride Apple Müzik kullanmayacaksanız AirPods harici tercih edilebilir. Ses kalitesi iyi diye Sony WH ya da WF gibi kulaklıkları düşünmeyin, iPhone LDAC codec desteklemiyor. Beats Studio Buds ya da özellikle Samsung Buds 3Pro tavsiye ederim. Bütçenizi yaklaşık 1K kadar aşıyor fakat diğerlerine göre performans daha iyi.
Bunun haricinde aceleniz yok ise, AirPods Pro 3 bekleyebilirsiniz. Söylentilerde bu yıl çıkacağı söyleniyor, bununla birlikte yıllık Apple Müzik aboneliği alıp kullanabilirsiniz.
Kulaklık deneyimi kişiden kişiye değişir. Benim her iki kulaklığı da iPhone üzerinden test edip deneyimimi paylaşacak olursam, Pro versiyonu basic modele göre Bass ve Mid frekansı daha doygundu. Bu farka değer mi diye soracak olursanız, evet değer.hocam buds3 pro ile buds3 arasındaki çok fark varmıdır airpods pro 3 ne kadar ile açılık ki hocam tahmini