Neler Yeni

Müzik için kulaklık önerisi

sorgucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Salih Emin
bütce max5k iphone için kulaklık önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Baran Bergin
air pods almada napıyorsan yap air pods pro 2 aldım tamamıyla fiyasko , 5.000TL ye çok güzel kulaklıklar gelir 2.000 gibi düşünseydin qcy ht modellerinden yeni çıkanı önerirdim

sorgucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Salih Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
air pods almada napıyorsan yap air pods pro 2 aldım tamamıyla fiyasko , 5.000TL ye çok güzel kulaklıklar gelir 2.000 gibi düşünseydin qcy ht modellerinden yeni çıkanı önerirdim
buds 3 hocam

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hakan Yivus
iPhone ile kullanacaksanız en iyi tercih AirPods olur. Onun haricinde en fazla önerebileceğim Beats olur.

bztrkz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mustafa ayna
Eğer iPhone ile müzik dinlerken yüksek ses kalitesi ve gürültü engelleme ön planda ise, Apple AirPods Pro 2. Nesil en iyi seçim olacaktır. Eğer biraz daha profesyonel ses arayışındaysanız, Sony WH-1000XM5 veya Bose QC45 gibi modeller de tercih seçeneklerdir.

sorgucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Salih Emin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer iPhone ile müzik dinlerken yüksek ses kalitesi ve gürültü engelleme ön planda ise, Apple AirPods Pro 2. Nesil en iyi seçim olacaktır. Eğer biraz daha profesyonel ses arayışındaysanız, Sony WH-1000XM5 veya Bose QC45 gibi modeller de tercih seçeneklerdir.
bütçe 5k hocam aşıyor bütçeyi

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hakan Yivus
İleride Apple Müzik kullanmayacaksanız AirPods harici tercih edilebilir. Ses kalitesi iyi diye Sony WH ya da WF gibi kulaklıkları düşünmeyin, iPhone LDAC codec desteklemiyor. Beats Studio Buds ya da özellikle Samsung Buds 3Pro tavsiye ederim. Bütçenizi yaklaşık 1K kadar aşıyor fakat diğerlerine göre performans daha iyi.

Bunun haricinde aceleniz yok ise, AirPods Pro 3 bekleyebilirsiniz. Söylentilerde bu yıl çıkacağı söyleniyor, bununla birlikte yıllık Apple Müzik aboneliği alıp kullanabilirsiniz.

sorgucu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Salih Emin
İleride Apple Müzik kullanmayacaksanız AirPods harici tercih edilebilir. Ses kalitesi iyi diye Sony WH ya da WF gibi kulaklıkları düşünmeyin, iPhone LDAC codec desteklemiyor. Beats Studio Buds ya da özellikle Samsung Buds 3Pro tavsiye ederim. Bütçenizi yaklaşık 1K kadar aşıyor fakat diğerlerine göre performans daha iyi.

Bunun haricinde aceleniz yok ise, AirPods Pro 3 bekleyebilirsiniz. Söylentilerde bu yıl çıkacağı söyleniyor, bununla birlikte yıllık Apple Müzik aboneliği alıp kullanabilirsiniz.
hocam buds3 pro ile buds3 arasındaki çok fark varmıdır airpods pro 3 ne kadar ile açılık ki hocam tahmini

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Hakan Yivus
hocam buds3 pro ile buds3 arasındaki çok fark varmıdır airpods pro 3 ne kadar ile açılık ki hocam tahmini
Kulaklık deneyimi kişiden kişiye değişir. Benim her iki kulaklığı da iPhone üzerinden test edip deneyimimi paylaşacak olursam, Pro versiyonu basic modele göre Bass ve Mid frekansı daha doygundu. Bu farka değer mi diye soracak olursanız, evet değer.

Öte yandan AirPods Pro 3 benim tahminim 10.000₺-13.000₺ arası bir fiyata Türkiye'ye gelebilir, tabi bu sadece bir öngörü. Eğer AirPods alacak olursanız kesinlikle Apple Müzik kullanmanızı tavsiye ederim.

Top Bottom