Neler Yeni

Yardım Müzik için kulaküstü kulaklık ve hoparlör önerir misiniz?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Bütçe
8000
Bütçe Max 8000 ama fazla uçmak ta istemiyorum fiyat 3000, 5000 e fiyat performans varsa onlarda olur.
Müzik türü olarak her şeyi dinlediğim için dengeli bir ses karakteri olsun istiyorum aynı zamanda vurduğu Bass ı hissetirip diğer tüm detayları da duymak istiyorum, sesleri bass tan dolayı arkaplana atmayacak bir kulaklık arıyorum.
Bir de kulaklıkta Aptx HD yada LDAC gibi sağlam codecler olsun.

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Sennheiser hd560s'i tavsiye ederim. Hoparlör konusunda fazla bilgim yok.
Kulak içi modeller ile ilgilenirsen Moondrop blessing 3 var, bas miktarı fazla değil ama kalite olarak çok iyi olduğu söyleniyor.
Birde Aful Acustics performer 5 var.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sennheiser hd560s'i tavsiye ederim. Hoparlör konusunda fazla bilgim yok.
Kulak içi modeller ile ilgilenirsen Moondrop blessing 3 var, bas miktarı fazla değil ama kalite olarak çok iyi olduğu söyleniyor.
Birde Aful Acustics performer 5 var.
Kulak içi kulaklıklar kulakta çok tıkanıklık yapıyor birde küçük oldukları için düşürme ihtimali daha fazla

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
Tıkanıklık?
Bunlar IEM tipi; kulağın üzerinden geçen bir kablosu var.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anker Q45 olabilir. Tabi sony wh 1000xm4 de çok iyidir
Anker Q45 özellik olarak iyi ama ses karakterini beğenmedim eski serileri daha iyi gibi Sony e bakabilirim Sony m5 in fiyatı biraz daha düşük olsa onu tercih edebilirdim

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Anker Q45 özellik olarak iyi ama ses karakterini beğenmedim eski serileri daha iyi gibi Sony e bakabilirim Sony m5 in fiyatı biraz daha düşük olsa onu tercih edebilirdim
Q45’i özellikle Burak şolt tarafından incelendiğinde değerlendireceğim.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Burak Şolt a gerek yok Rtings den bak direk
Ben rtings’e güvenerek jabra elite 7 pro aldım ama hiç memnun kalmadım. Adamlar mikrofon kalitesini öve öve bitirememişler, ben de karşı taraftan sürekli sesğn az geliyor, çevrende ne var, seni duyamıyoruz şikayetleri alıyordum. İade edip airpods 3 aldım, konuştuğum kişiler çoğu zaman kulaklıktan konuştuğumu bile anlamıyorlar. Belki apple ile jabranın uyumsuzluğuna denk geldim ama keşke anker liberty 3 pro alsaydım da dedim. Airpods da gayet iyi.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Ben rtings’e güvenerek jabra elite 7 pro aldım ama hiç memnun kalmadım. Adamlar mikrofon kalitesini öve öve bitirememişler, ben de karşı taraftan sürekli sesğn az geliyor, çevrende ne var, seni duyamıyoruz şikayetleri alıyordum. İade edip airpods 3 aldım, konuştuğum kişiler çoğu zaman kulaklıktan konuştuğumu bile anlamıyorlar. Belki apple ile jabranın uyumsuzluğuna denk geldim ama keşke anker liberty 3 pro alsaydım da dedim. Airpods da gayet iyi.
Yüzde yüz uyumsuzluk sorunudur iPhone telefonlar başka markanın akıllı saatleriyle bile uyumlu çalışmıyor kısacası Apple kardeşim benim ürünlerimi kullanacaksın diyor sadece bu yüzden Apple dan uzak duruyorum gidip bir şarj aletine bile 1000 TL bayılmak istemiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,363
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom