Neler Yeni

Müzik ile ilgilenmek istiyorum

Umut0526

80+ Silver
Müzik ile ilgilenmek istiyorum. Şu anda 7. sınıfım. Ne yaparsam müzik yapabilirim. Şu anda müzik yapamam 1 tane müzik aleti bile bilmiyorum. Müzik kursunu düşüneceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görsel sanatlar liselerinde sanırım müzik bölümü de oluyor. Ama bu okul bana ne fayda sağlayabilir?

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Müzik ile ilgilenmek istiyorum. Şu anda 7. sınıfım. Ne yaparsam müzik yapabilirim. Şu anda müzik yapamam 1 tane müzik aleti bile bilmiyorum. Müzik kursunu düşüneceğim.

Görsel sanatlar liselerinde sanırım müzik bölümü de oluyor. Ama bu okul bana ne fayda sağlayabilir?
FL studio adında bilgisayardan müzik yapabileceğin program var.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bateri çalmayı çok istedim fakat fırsat olmuyor öğrenmeye.
Düşünebilirsin bateri.

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
En basitinden bir enstrüman öğren. Sevdiğin müzik türüyle ilgili bir enstrüman al ve onu öğrenmeye çalış.

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
Artık kurslar o kadar da şart değil youtube dan bile çoğu şeyi öğrenebilirsin gitar elektro gitar ya da fl studio istersen Mert Balkaş kanalını önerebilirim

Ben 1 yıldır yapıyorum. Gayet de geliştiğimi düşünüyorum. Siz de başlayabilirsiniz.
Sonu gelmiyor fl studio nun sürekli yeni bir şey çıkıyor içinden

Rutherr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
İlhan Mert
İlgilendiği Kategoriler
Minecraft ve Speedrun
Instagram
ilhanxmert
Steam
ilhanxmert
Discord
liluziilhxn#2013
Ben 1 yıldır yapıyorum. Gayet de geliştiğimi düşünüyorum. Siz de başlayabilirsiniz.
bir şey sorucam sana. ben bass eklediğimde bassın sesi devam ettiği için ses karmaşası oluyor. örneğin nota sonu geldiğinde ardındaki notaya geçişte önceki notanın bass sesi devam ediyor ve çok ses çıkıyor. nasıl önlerim bunu?

Umut0526

80+ Silver

johndoe

80+
Vokalden tutun mızıkaya kadar inanılmaz zor olmayan bir sürü müzigin elemanı var, ne istediginize, nereye ulaşmak ve ne kadar bütçe yatırmak istediginizede baglı bu iş.

Davul çokta zor degildir basit ritimler mesela Seven Nation Army gibi durmadan dan dan aynı çan kolaydır.

Elektro gitar mı düşünüyorsunuz?

Umut0526

80+ Silver
bir şey sorucam sana. ben bass eklediğimde bassın sesi devam ettiği için ses karmaşası oluyor. örneğin nota sonu geldiğinde ardındaki notaya geçişte önceki notanın bass sesi devam ediyor ve çok ses çıkıyor. nasıl önlerim bunu?
Onu özelden konuşsanız burada farklı bir konu konuşuyoruz.

Vokalden tutun mızıkaya kadar inanılmaz zor olmayan bir sürü müzigin elemanı var, ne istediginize, nereye ulaşmak ve ne kadar bütçe yatırmak istediginizede baglı bu iş.

Davul çokta zor degildir basit ritimler mesela Seven Nation Army gibi durmadan dan dan aynı çan kolaydır.

Elektro gitar mı düşünüyorsunuz?
Müzik aletleri de kendi aralarında ayrılıyor hangi tür müziğe hangi çalma aletini kullanılacağını bilmiyorum. Gitar olarak slow şarkı düşündüm. Mesela Tuğkan Kurt gibi. Veya maNga grubundan Ferman Akgül gibi bilmiyorsan maNga nın solisti, gitar kullanabiliyordu sanırım.

Top Bottom