Müzik uygulaması önerisi.

NightWish2434

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,316
Spotify iyi fakat her ay boşa para ödüyorum gibi geliyor. Bir şarkı açtığımda Spotify gibi bildirim panelinde bildirimi olan. reklamsız uygulama önerisi istiyorum. Xiaomi uygulaması var onuda bilen biliyor zaten.

Spotify iyi fakat her ay boşa para ödüyorum gibi geliyor. Bir şarkı açtığımda Spotify gibi bildirim panelinde bildirimi olan. reklamsız uygulama önerisi istiyorum. Xiaomi uygulaması var onuda bilen biliyor zaten.
Spotify'a neden boşa ödüyormuş gibi geliyor

youtube music, ancak indirme ve reklamsız müzik için para ödemeniz gerekior papara ile 10 15 tl fln

youtube music, ancak indirme ve reklamsız müzik için para ödemeniz gerekior papara ile 10 15 TL fln
Hocam normal uygulama yok mu müzik yazsın sadece. Marka olmasi zorunlu değil

Android kullanıyosan para vermemek için android oyun club yani toprak abimin Spotifyını indirebilirsin sadece müzikleri indiremiyorsun yani internetsiz dinlemiyor internet lazım o kadar

Android kullanıyosan para vermemek için android oyun club yani toprak abimin Spotifyını indirebilirsin sadece müzikleri indiremiyorsun yani internetsiz dinlemiyor internet lazım o kadar
crack li kullanırım diyorsan arkadaşın dediği tek seçenek

Hocam normal uygulama yok mu müzik yazsın sadece. Marka olmasi zorunlu değil
hocam müzik sektöründe teliflerin rolu çok büyük olduğu için ücretsiz uygulama yok o şekilde. Olay markadan ziyade telif ücretleri

YT Premium boş yerimiz var. 10 lira. Hem müzik hem de reklamsız mobil YT.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,809
Üyeler
188,170
Son üye
Kapp
Geri