Gönül rahatlığıyla KZ markasını önerebilirim. 2 yıldır kullanıyorum ve ilk aldığımda ben müzik dinlememişim bugüne kadar demiştim. Bass tiz mid her anlamda seni sonuna kadar tatmin edecektir. F/P olarak görüyorum markayı.
Bende KZ ZSN Pro X modeli var. Ama bütçeyi 1500 e kadar çekebiliyorsan senin için seçenekler çok daha fazla olacaktır.
Marka bazında konuşursam seni üzecek tek şey mikrofonu olacaktır. Müzik odaklı bir ürün olduğu için mikrofon kalitesine pek önem vermemişler. Satın alırken kablosunu bronz,gümüş ya da altın kaplama olarak seçebiliyorsun. Açıkcası görünüşü en güzel olan gümüş. Ben de gümüş aldım. Mikrofon kısmı opsiyonel. Mikrofonsuz ya da mikrofonlu kablo seçme şansın var (10 tl fark alınıyordu mikrofonlu olunca ama şu an ne durumda bilmiyorum fark miktarı).
Ekstra güzel bir yönü var bu markadaki kulaklıkların. Ürün 3 parça şeklinde geliyor. sağ-sol kulaklık ve bir kablo. Kablon bozulduğunda kulaklığı komple çöpe atmak yerine yeni kablo sipariş edip devam ediyorsun kulaklığını kullanmaya. Kulaklıkların teki bozulursa yine aynı şekilde sağ ya da sol tekini sipariş edebiliyorsun.
Aşağıya benim kullandığım modelin linkini ve şu sıralar gözüme kestirdiğim ve muhtemelen alacağım daha yeni bir modelin linkini bırakıyorum. Türkiye de sanırım 2 farklı distribütörü var. İkisinin linklerini de bırakıyorum.
kzkulaklık.com
kztürkiye.com
ZSN Pro X
KZ ZAR (bütçeyi yukarı çekebilirsen al derim)