Neler Yeni

MX-4 Laptop ve ekran kartına kullanılır mı?

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Laptop işlemcim i3-10110U ve üzerindeki macun çok dandik açılır açılmaz son hız fan çeviriyor ona sürsem randıman alınır mı?
Ekran Kartım Rx570 Sapphire pulse ilk aldığımda 4.93W/Mk değerine sahip Dark Freezer macun sürmüştüm fakat furmarkta 5 dakikada 85 dereceyi görüyor etsde 73 dereceyi görüyor, macunla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü kurumuş fabrikasyon macunla bile furmarkta 77 geçmiyordu. Sizce iyi olur mu Ve bu ikisine 8Gr yeterli mi?

yaman..k

80+ Silver
Ekran kartında gayet iş görür ancak laptopta pump"out yaptığı söyleniliyor.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Laptop işlemcim i3-10110U ve üzerindeki macun çok dandik açılır açılmaz son hız fan çeviriyor ona sürsem randıman alınır mı?
Ekran Kartım Rx570 Sapphire pulse ilk aldığımda 4.93W/Mk değerine sahip Dark Freezer macun sürmüştüm fakat furmarkta 5 dakikada 85 dereceyi görüyor etsde 73 dereceyi görüyor, macunla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü kurumuş fabrikasyon macunla bile furmarkta 77 geçmiyordu. Sizce iyi olur mu Ve bu ikisine 8Gr yeterli mi?
Laptopu açıp fan temizliği de yaptıktan sonra kaliteli bir macun sürmek sıcaklığı biraz düşürür tabii ki. Noctua NT H1 iyidir. MX-6 iyidir. Hem CPU hem GPU işini görürsün. 8gr da fazla bence bilgisayarcı değilsen eğer.

Top Bottom