- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
Biliyorum fiyatı biraz yüksek fakat tüm işim bilgisayar başında geçiyor elimi yormayacak mouse almak istiyorum. Bir sorunu var mı mouseun?
Alınır ama daha rahat kablosuzlar var bana göreBiliyorum fiyatı biraz yüksek fakat tüm işim bilgisayar başında geçiyor elimi yormayacak mouse almak istiyorum. Bir sorunu var mı mouseun?
Alınır ama daha rahat kablosuzlar var bana göre
Hocam önerilere açığım.Hiç ilgimi çekmeyen aletler ancak sürekli masa başı yapan insanlar için çok uygun hocam aynı fiyata bi kaç ürün varsa da bakabiliriz.
G502 lightspeed öneririm elimi ağrıtmıyor ve elim büyük olmasına rağmen sıkıntı yokHocam önerilere açığım.
Yada onun razer modeli vardıG502 lightspeed öneririm elimi ağrıtmıyor ve elim büyük olmasına rağmen sıkıntı yok
Hocam G pro nasıldır sence?G502 lightspeed öneririm elimi ağrıtmıyor ve elim büyük olmasına rağmen sıkıntı yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yada onun razer modeli vardı
aynen bende öneririmG502 lightspeed öneririm
müükemmel ötesi ışık hızında 2 el kullanımınıa uygun canavarHocam G pro nasıldır sence?
Hocam en fazla lol valorant oynuyorum onlardada bronzum yani profesyonel değil keyfine oynuyorum ara sıra. İkisinden birini alacağım şu dolar düşer belki onu bekliyorum.![]()
LOGITECH MX Vertical Gelişmiş Ergonomik Dikey Mouse | Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH MX Vertical Gelişmiş Ergonomik Dikey Mouse | Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlwww.mediamarkt.com.tr
Hocam bence bu ya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani gpro oyun odaklı iş için olsa mx 3 veya benim attığımı alırdım. Oyunda oynuyorsanız gpro çok çok iyi olacaktır hocam.
Dolarda iyi kötü çaktırmadan düşüyor ama hayırlısı bakalım. Benim attığım mouse dokunmaya kıyamam yani o kadar naif gözüküyor.Hocam en fazla lol valorant oynuyorum onlardada bronzum yani profesyonel değil keyfine oynuyorum ara sıra. İkisinden birini alacağım şu dolar düşer belki onu bekliyorum.
Güzel kullanımda sıkıntı çıkartmaz ama ben olsam bunu tercih etmezdim daha çok iki el kullanımı için ya yani tam elime otursa daha iyi olur benim içinHocam G pro nasıldır sence?