Neler Yeni

MX4 termal macun alınır mı?

asko56

80+ Silver
Kullananlar memnun mu?
mx4 kullandım kelepir fiyata yakalayınca yedek olarak mx6 aldım bu artic macunlarının çok fazla sahtesi yapılıyor resmi satıcıdan almaya dikkat et güzel macun ama almış iken mx6 almak daha iyi olur

Son düzenleme:

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Alican ekinci
kryonaut falan daha iyi ama ucuza bulduysan her türlü iş görür.5600x i mx4 ile kullanıyorum ben uyguna almıştım zamanında

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
VtecKicked
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mx4 kullandım kelepir fiyata akalayınca yedek olarak mx6 aldım bu artic macunlarının çok fazla sahtesi yapılıyor resmi satıcıdan almaya dikkat et güzel macun ama almış iken mx6 almak daha iyi olur

İş görür mü yani hocam

asko56

80+ Silver

İş görür mü yani hocam
alınmaz sahte ürün resmi tek satıcısı teknobiyotik resmi yeri yada satıcısı hepsiburada olucak diger yerlerden asla alma

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Alican ekinci

İş görür mü yani hocam
alınmaz sahte ürün resmi tek satıcısı teknobiyotik resmi yeri yada satıcısı hepsiburada olucak diger yerlerden asla alma
arkadaşın dediği doğru çok sahtesi var onun https://www.teknobiyotik.com/arctic...AcFDR9JyjzZYKiZaxdRI3zyY2XLbT8XPDjZHWnz0H84hd burdan al

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Arif
Amazondaki satıcı de teknobiyotik orası da güvenilir.

asko56

80+ Silver
amazon daha pahalıya veriyor herhalde kendi sitesi daha ucuz

havale ile alın 195 liraya geliyor

Palo DAYI 👑

80+ Gold
alınır teknobiyotik resmi satıcısı

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Tuğrul
Pazaramadan Mx-6 al satıcısı teknobiyotik 2 gram işini görür ayrıca ilk alışverişte 125 liralık indirim kodu var.

Captain Barbossa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Erhan Akçay
Mx4 iyi macun dur. Fiyatı genelde iyi konumda. Aşırı tdpsi yüksek işlemci ve ekran kartında kullanılmayacaksa çoğu işlemci ve ekran kartında iş görür.

Denildiği gibi popüler olduğundan sahtesi çok oldu. H.Burada , teknobiyotik gibi satıcılardan alınırsa daha garanti olur. Ben onları tercih etmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
VtecKicked
4 gram 200 lira biraz fazla uygun gibi , ama indirime girmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mx4 iyi macun dur. Fiyatı genelde iyi konumda. Aşırı tdpsi yüksek işlemci ve ekran kartında kullanılmayacaksa çoğu işlemci ve ekran kartında iş görür.

Denildiği gibi popüler olduğundan sahtesi çok oldu. H.Burada , teknobiyotik gibi satıcılardan alınırsa daha garanti olur. Ben onları tercih etmiştim.
Hepsiburada'dan alıyorum o zaman hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,368
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom