Merhaba dostlar n11 de incehesap adlı satıcıdan razer mouse aldım naysı kullanmak için ama kendi sitesinde farklı fiyattı n11 de farklı fiyattı dolandırıcı olma ihtimali var mı veya çakma ürün gönderme olasılığı?
Yok gibi bir şey. Diyelim ki öyle oldu iade edersin, arada N11 var.Merhaba dostlar n11 de incehesap adlı satıcıdan razer mouse aldım naysı kullanmak için ama kendi sitesinde farklı fiyattı n11 de farklı fiyattı dolandırıcı olma ihtimali var mı veya çakma ürün gönderme olasılığı?
İncehesapın resmi satıcısı sorun yok. Kendi sitesinde ve orada sattığı fiyatlar arasında farklılıklar olabiliyor.Merhaba dostlar n11 de incehesap adlı satıcıdan razer mouse aldım naysı kullanmak için ama kendi sitesinde farklı fiyattı n11 de farklı fiyattı dolandırıcı olma ihtimali var mı veya çakma ürün gönderme olasılığı?
Hocam ürün geldi taktım çalıştı zaten sıkıntı yok ama tedirgin oldum orijinalliğinide anlamak çok zormuş daha detaylıda inceleyemedim şehir dışına cıkmak zorunda kaldım hemenYok gibi bir şey. Diyelim ki öyle oldu iade edersin, arada N11 var.
anladım baktığımda yorumlara bot yorumları gibi aynı yorumlar vardı bir tık tedirgin oldum.İncehesapın resmi satıcısı sorun yok. Kendi sitesinde ve orada sattığı fiyatlar arasında farklılıklar olabiliyor.
Bende PNY SSD aldım oradan bir sorun yaşamadım. Öyle bir durum olsaydı N11 mağazayı kapatırdı.Hocam ürün geldi taktım çalıştı zaten sıkıntı yok ama tedirgin oldum orijinalliğinide anlamak çok zormuş daha detaylıda inceleyemedim şehir dışına cıkmak zorunda kaldım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım baktığımda yorumlara bot yorumları gibi aynı yorumlar vardı bir tık tedirgin oldum.
tamamdır teşekkür ederim cevaplarınız içinBende PNY SSD aldım oradan bir sorun yaşamadım. Öyle bir durum olsaydı N11 mağazayı kapatırdı.
Üşenenler için otomatik yorum onlar sıkıntı yok.Hocam ürün geldi taktım çalıştı zaten sıkıntı yok ama tedirgin oldum orijinalliğinide anlamak çok zormuş daha detaylıda inceleyemedim şehir dışına cıkmak zorunda kaldım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
anladım baktığımda yorumlara bot yorumları gibi aynı yorumlar vardı bir tık tedirgin oldum.
tamamdır içimi rahatlattıgınız için tesekkürler gece gece içime kurt düsmüstü.Üşenenler için otomatik yorum onlar sıkıntı yok.
evethocam razer deathadder v2 pro mu aldın ?
hocam özelden mesaj atsam bana yardımcı olabilir misiniz ? ben de aldım küçük sorularım var da
Sıkıntı yok hocam gönlün rahat olsun fiyat farkıda arada kampanya vs oluyor siteye veya n11 e yansıyor ondan bçyle şeyler olabilirMerhaba dostlar n11 de incehesap adlı satıcıdan razer mouse aldım naysı kullanmak için ama kendi sitesinde farklı fiyattı n11 de farklı fiyattı dolandırıcı olma ihtimali var mı veya çakma ürün gönderme olasılığı?
tabii bekliyorum ama sadece kutusunu açıp bilgisayara bağladım 30 saniye falan test etme şansım olduhocam özelden mesaj atsam bana yardımcı olabilir misiniz ? ben de aldım küçük sorularım var da