hocam sürekli değişiyor satıcılar şimdi değil birkaç ay sonra toplamayı düşünüyorum 10 ayrı parça satın alacam hepsini yazayım mı?N11 genel olarak güvenilir ama sahte-kullanılmış ürün satışları diğer büyük sitelere göre fazla olabiliyor. Satıcı ve ürünü at ona göre yardım edelim.
genel olarak satıcılar nasıl alıcılar memnun mu?N11 genel olarak güvenilir ama sahte-kullanılmış ürün satışları diğer büyük sitelere göre fazla olabiliyor. Satıcı ve ürünü at ona göre yardım edelim.
hocam n11 güvenilir ama satıcılarda olabiliyor dolandırıcı. Ben bi ürün almıştım yanlış gelmişti hemen iade edip gönderdiler doğru ürünü. Destekleri iyiydi.N11 den parçaları alıp sistem toplayacam. Satıcılarına güvenilir mi? Daha önce parça alan veya sistem toplayanınız varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
n11 den yana sıkıntı yok satıcıları soruyorum bende zaten puanları iyi ama yinede sorayım dedimhocam n11 güvenilir ama satıcılarda olabiliyor dolandırıcı. Ben bi ürün almıştım yanlış gelmişti hemen iade edip gönderdiler doğru ürünü. Destekleri iyiydi.
Hangi satıcıyı soruyorsun işte dostum ?n11 den yana sıkıntı yok satıcıları soruyorum bende zaten puanları iyi ama yinede sorayım dedim
onlarla uğraşırım sıkıntı deil 10 parçanın 8 9 u sorunsuz gelirse omey benim için 2 3 parça uğraştırsa sorun olmazGenel anlamda memnunum. Arada üç beş kendini akıllı sanan arkadaş çıkıyor. Ona da yardımcı oluyorlar
dfs bilgisayar dan kasaSatıcı önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi satıcıyı soruyorsun işte dostum ?
Dfs ve elmacık güvenilir digerlerini bilmiyorumdfs bilgisayar dan kasa
fix ten ekran kartı
magic ten işlemci
teknoreyonum dan kulaklık
ritimmarket ten klavye
bioyech ten mouse
bozdan teknoloji den monitör
7renk ten anakart
yenisey den ram
elmacık tan ssd
Dfs, magic, teknoriyonum, bozdan, yenisey, elmacık test edildi onaylandıdfs bilgisayar dan kasa
fix ten ekran kartı
magic ten işlemci
teknoreyonum dan kulaklık
ritimmarket ten klavye
bioyech ten mouse
bozdan teknoloji den monitör
7renk ten anakart
yenisey den ram
elmacık tan ssd