Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 N11 SCOOTER BOTLAR NET %40 İNDİRİMDE HEMDE KUPONLAR AKTİF BÜTÜN BOTLAR DAHİL🔥

JANEH

80+ Bronze
https://www.n11.com/promosyon/scooter-marka-gunu-1695393 nays ayağı --- ayağı daha ucuzada alırsınız kodlarıda alın bayağı iyi olduğunu düşünüyorum
beğendiğim botları atıyorum:

Robius

80+ Bronze
Taban fotoları yok

JANEH

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Taban fotoları yok
çok gerekli değil gibi iyi olduğu yanlarından anlaşılıyor yada bi mağazaya gidip scooter'in ne kadar kaliteli marka olduğunu anlaya bilirsiniz

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
968
İsim
Taksim Delisi Cenk
5 yıl scooter ürünlerinin satışını yaptım.
Şunu belirteyim parasının hakkını veriyor kalite anlamında
Yalnız ülkemizdeki ayakkabı kullanımında bir yanlışı belirteyim.Adam ayakkabıyı alıyor.Tek ayakkabı olarak kullanıyor. Haftanın 7 günü aynı ayakkabıyı giyiyor. 3-5 ay sonra ayakkabı mortingen olunca getiriyor,ya bu açıldı.ya bu su aldı.Ayakkabida camuruyla pisligiyle getirenler oluyor.Bu gözler neler gördü.Makineye atanmi dersin neler neler.
Ürünler geçen sezonun sanırım,yani 2022-2023 sezonu fakat scooter genelde birebir aynı model üretiyor.5-6 yıl öncesinin aynı modelini bile gördüm şuan 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 yıl scooter ürünlerinin satışını yaptım.
Şunu belirteyim parasının hakkını veriyor kalite anlamında
Yalnız ülkemizdeki ayakkabı kullanımında bir yanlışı belirteyim.Adam ayakkabıyı alıyor.Tek ayakkabı olarak kullanıyor. Haftanın 7 günü aynı ayakkabıyı giyiyor. 3-5 ay sonra ayakkabı mortingen olunca getiriyor,ya bu açıldı.ya bu su aldı.Ayakkabida camuruyla pisligiyle getirenler oluyor.Bu gözler neler gördü.Makineye atanmi dersin neler neler.
Ürünler geçen sezonun sanırım,yani 2022-2023 sezonu fakat scooter genelde birebir aynı model üretiyor.5-6 yıl öncesinin aynı modelini bile gördüm şuan 🙂
Balığa giderken su geçirmez bot lazımdı 🐟🐟peşin fiyatına 3 taksit.kuponla birlikte piyasadan bı 50-60 TL daha uyguna gelmiş oldu
IMG_20231025_051849.jpg

Son düzenleme:

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
M12cko modeli nasıl acaba? Ağır mıdır? Geneli küçük geldi demiş

ak1f

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
mehmet akif
Fiyatları normalden daha yüksek diğer sitelerden bakabilirsiniz.

Top Bottom