Yardım N11 uç uç puanlarım hesapta görünmüyor

cerkes_gamer55

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
942
Selamünaleyküm dostlar, umarım iyisinizdir. Dostlar n11 üzerinden yapmış olduğum hiç bir alışverişinden uç uç puanım hesabıma eklenmedi. Puanların eklenmesi için belirli bir süre beklemek gerekiyordu, bekledim ama yine de bir şeey olmadı. Biraz araştırdım ama yine de bir şey bulamadım. Bu puanların süreli vs. oldduğuna dair bir kaç yerde bir şeyler okumuştum ama bu puanlar hiç aktif olmadı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
IMG_20240417_063238.jpg

Her ay sonu puanlar sıfırlanır. Ayin 30unda hesabına tanimlanmis. Ay sonu oldugu icin ise ertesi gun sifirlanmis. Dolayisiyla elde vsr sifir :(

Her ay sonu puanlar sıfırlanır. Ayin 30unda hesabına tanimlanmis. Ay sonu oldugu icin ise ertesi gun sifirlanmis. Dolayisiyla elde vsr sifir :(
Böyle iş mi olur yaa... Hayır yani ben neden n11'i tercih ediyorum o zaman. 1 ay içerisinde ille de o puanları kullanmamız gerekliliği çok saçma. Olsa şu an kullanabileceğim puanlar cidden uç uç uçmuş. Teşekkür ederim. Daha sonraki alışverişlerimde firma tercihine daha dikkat edeceğim.

Böyle iş mi olur yaa... Hayır yani ben neden n11'i tercih ediyorum o zaman. 1 ay içerisinde ille de o puanları kullanmamız gerekliliği çok saçma. Olsa şu an kullanabileceğim puanlar cidden uç uç uçmuş. Teşekkür ederim. Daha sonraki alışverişlerimde firma tercihine daha dikkat edeceğim.
Hocam bilmek lazim ama mesela ben baya kullaniyorum isime yariyor yani

Puanların süreli olduğunu okumuşsun. Dikkat ettiysen orada ay sonu puanların sıfırlanacağı da yazıyor. Takip etmeliydin. Firmalık bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1713376788183.png

Puanların süreli olduğunu okumuşsun. Dikkat ettiysen orada ay sonu puanların sıfırlanacağı da yazıyor. Takip etmeliydin. Firmalık bir şey yok.
Hocam onu daha yeni bu gün internetten bakıpta okudum. Ayrıca alışveriş yaparken firma tercihime daha dikkat edeceğim dememin sebebi kupon veren ürünlerde o ay içinde başka ürün alıp alamayacağıma bakacağım anlamında söyledim. Yine de teşekkür ederim.

Maalesef ben bunu görmedim :-(

1713376845770.png

Hocam onu daha yeni bu gün internetten bakıpta okudum. Ayrıca alışveriş yaparken firma tercihime daha dikkat edeceğim dememin sebebi kupon veren ürünlerde o ay içinde başka ürün alıp alamayacağıma bakacağım anlamında söyledim. Yine de teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Artık daha dikkat edersiniz.

Kuponlar birikince ay sonuna doğru kaç kupon birikmişse ona uygun ürün alabilirsiniz. Uç uç kuponlar kupon kullanılamayan bazı ürünlerde de kullanılabiliyor.

Evet. Daha dikkatli olacağım, ooof of... :(
Ben unutmazsam veya meşgul olmazsam genelde konusunu açıyorum harcayın diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri