ensscelkk 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 64 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 Flushixy yazmış: 1030 alınmaz. Devamı için tıklayın... neden acaba
ensscelkk 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 64 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Ribozom yazmış: GT 1030'a 350 TL'den fazla verilmez. Devamı için tıklayın... piyasa ??
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 5 Nisan 2020 #29 ensscelkk yazmış: neden acaba Devamı için tıklayın... Şimdiki sistemler için oldukça geride kalmış bir şey ayrıca 350 tl bile fazla bence bu ekran kartı için.
ensscelkk yazmış: neden acaba Devamı için tıklayın... Şimdiki sistemler için oldukça geride kalmış bir şey ayrıca 350 tl bile fazla bence bu ekran kartı için.
ErhanHodala 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim Erhan Hodala 5 Nisan 2020 #30 Zotac şikayet i bol olan bir kart
ensscelkk 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 64 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #31 Flushixy yazmış: Şimdiki sistemler için oldukça geride kalmış bir şey ayrıca 350 tl bile fazla bence bu ekran kartı için. Devamı için tıklayın... şimdiki sistemlerden yok elimde zaten. istediğim performansı aldıktan sonran rtx 2080 gibi performans beklemiyorum.
Flushixy yazmış: Şimdiki sistemler için oldukça geride kalmış bir şey ayrıca 350 tl bile fazla bence bu ekran kartı için. Devamı için tıklayın... şimdiki sistemlerden yok elimde zaten. istediğim performansı aldıktan sonran rtx 2080 gibi performans beklemiyorum.
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,561 Dahası Reaksiyon skoru 2,719 Konum Dünya İsim Ali Akpoyraz Instagram instagram.com/aliakpoyraz 5 Nisan 2020 #32 ensscelkk yazmış: şimdiki sistemlerden yok elimde zaten. istediğim performansı aldıktan sonran rtx 2080 gibi performans beklemiyorum. Devamı için tıklayın... o zaman alınabilir ancak birazdaha beklemeni öneririm. virüs muhabbetinden sonra dolar düşecektir.
ensscelkk yazmış: şimdiki sistemlerden yok elimde zaten. istediğim performansı aldıktan sonran rtx 2080 gibi performans beklemiyorum. Devamı için tıklayın... o zaman alınabilir ancak birazdaha beklemeni öneririm. virüs muhabbetinden sonra dolar düşecektir.
ensscelkk 80+ Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 64 5 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #33 Flushixy yazmış: o zaman alınabilir ancak birazdaha beklemeni öneririm. virüs muhabbetinden sonra dolar düşecektir. Devamı için tıklayın... şu günlerde oyun oynamak güzel olurdu?? bakalım belki indirim yakalarım inşallah. teşekkür ederim
Flushixy yazmış: o zaman alınabilir ancak birazdaha beklemeni öneririm. virüs muhabbetinden sonra dolar düşecektir. Devamı için tıklayın... şu günlerde oyun oynamak güzel olurdu?? bakalım belki indirim yakalarım inşallah. teşekkür ederim