Neler Yeni

Yardım N11den 0 diye aldığım monitorün 2 ay önce garantisi başlamış

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
N11 üzerinden vizyonbilgisayardan Asus tuf VG27AQZ monitör aldım cumartesi teslim aldığım monitörün garanti etiketine baktığımda Penta bilgisayar ithalatçı garantilidir yazısını gördüm ve merak edip asusun sitesi üzerinden sorguladığımda asus garantisinin ocakta başladığını gördüm, ölü piksel testi yaptığımda mavi ekranda piksellerden birinin siyah olduğunu fark ettim, ürünün daha önce satın alınıp iade edildiğini ancak iade sürecini tamamlamak yerine 0 gibi bana satıldığını düşünüyorum, kutu geldiğinde asus bantları üzerindeydi kendim kestim ama 0 olduğunu düşünmüyorum, gözden kaçırdığım bir nokta var mı yoksa anladıklarımda haklı mıyım?

Ekler

• IMG_20230327_203200.jpg
    IMG_20230327_203200.jpg
    232.6 KB · Hit: 58

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,497
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Garanti süresi fatura kesim tarihinden ibarettir, orada yazan geçerli değil.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
N11 üzerinden vizyonbilgisayardan Asus tuf VG27AQZ monitör aldım cumartesi teslim aldığım monitörün garanti etiketine baktığımda Penta bilgisayar ithalatçı garantilidir yazısını gördüm ve merak edip asusun sitesi üzerinden sorguladığımda asus garantisinin ocakta başladığını gördüm, ölü piksel testi yaptığımda mavi ekranda piksellerden birinin siyah olduğunu fark ettim, ürünün daha önce satın alınıp iade edildiğini ancak iade sürecini tamamlamak yerine 0 gibi bana satıldığını düşünüyorum, kutu geldiğinde asus bantları üzerindeydi kendim kestim ama 0 olduğunu düşünmüyorum, gözden kaçırdığım bir nokta var mı yoksa anladıklarımda haklı mıyım?
reis garanti bitiş tarihi 3 yıl sonra asus monitörleri 2 yıl garnatili değil mi birde vizyonbilgisayar asus yetkili satıcı bir yamuk yapcaklarını sanmam

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
Bu tür sorunla karşılaşan bir çok kişi aynı sıkıntıyı yaşadı bende ekran kartında bu sıkıntıyı çektim aradım firmayı böyle böyle bir sorun var garanti başlangıç tarihinde biz fatura kesim tarihini baz alıyoruz dediler yani önemli olan fatura tarihidir

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Bu iphone değil hocam cihaz açıldığında Aktivasyon olmuyor, orada belirtilen tarih cihazin asus Türkiye envanterine giriş tarihinden itibaren geçerli olacak garanti süresini belirtiyor böylece eğer ürünü faturasiz olarak garantiye gonderirsen en fazla bu tarihe kadar garanti kapsaminda islem görecektir.

fufuker1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
fufuker1 development
Önemli değil, benim de anakartımın garantisi 2 ay önce başlamış gözüküyordu; fatura tarihinden itibaren 2 yıl geçerli olduğunu söyledi itopya.

slhkl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Salih Kol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler ben ölü pikselden dolayı yine iade edeyim diyorum kırmızı ve yeşilde belli olmasada mavi renkte belli olan 1 siyah piksel var sanırım tek renkte olsa ölü piksel oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis garanti bitiş tarihi 3 yıl sonra asus monitörleri 2 yıl garnatili değil mi birde vizyonbilgisayar asus yetkili satıcı bir yamuk yapcaklarını sanmam
3 yıl garantili diye satılıyor her yerde ithalatçı garantili yazısı beni şüphelendirdi

Top Bottom