Neler Yeni

N11'den aldığım ryzen 5 5600x arızalı çıktı !

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Bilgisayarımo update için farklı siteler'den parçalar toparlamaya karar verdim bütün parçalar elime sorunsuz ulaştı.N11 üzerinden en başta işlemcimi almıştım bi 10 gün kadar kenarda bekledi ve bugün son parçamıda aldıktan sonra sistemimi kurdum ve hiçbir şekilde power tuşunun tepki vermediğini gördüm herşeyden şüphlenmiştim fakat en kolay olduğu için işlemcimi test etmek istedim ve arkadaşımdan işlemci temin ettim ve sistemim direk açıldı umarım 10 günlük süreç olduğu için firma bana yıkmaya çalışmaz sonuç olaral 2.800tl gibi bi mebla verdim önerileriniz ve görüşlerinizi bilmek isterim.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
anakartınız nedir.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Bilgisayarımo update için farklı siteler'den parçalar toparlamaya karar verdim bütün parçalar elime sorunsuz ulaştı.N11 üzerinden en başta işlemcimi almıştım bi 10 gün kadar kenarda bekledi ve bugün son parçamıda aldıktan sonra sistemimi kurdum ve hiçbir şekilde power tuşunun tepki vermediğini gördüm herşeyden şüphlenmiştim fakat en kolay olduğu için işlemcimi test etmek istedim ve arkadaşımdan işlemci temin ettim ve sistemim direk açıldı umarım 10 günlük süreç olduğu için firma bana yıkmaya çalışmaz sonuç olaral 2.800tl gibi bi mebla verdim önerileriniz ve görüşlerinizi bilmek isterim.
iade edebilirsin.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
İade edin.
Yenisini göndereceklerdir.
Anakartınız nedir?
Aldığınız satıcının linkini atar mısınız?
Teknostok mağazasından aldım ama direkt mağazayı suçlamak yanlış olur arkadaşlar sonuç olarak firmayada ayıplı gelmiş olabilir ürün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade edebilirsin.
İade etmek yerine değişim istediğimi ilettim kendilerine.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bios update yapıldı hocam Asus tuf b450 pro gaming
n11 den aldıysanız müşteri hizmetleriyle iletişime geçin firma almıycam diyorsa ki öyle bir şansı yok müşteri hizmetleri size yardımcı olucaktır.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Teknostok mağazasından aldım ama direkt mağazayı suçlamak yanlış olur arkadaşlar sonuç olarak firmayada ayıplı gelmiş olabilir ürün.
Satıcı ile iletişime geçin.
İşlemcinizin çalışmadığını ve değiştirmek istediğinizi söyleyin.
Bunu söyledikten sonra büyük ihtimalle garantiye alacaklar.
Sorun varsa yenisini gönderirler zaten.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
n11 den aldıysanız müşteri hizmetleriyle iletişime geçin firma almıycam diyorsa ki öyle bir şansı yok müşteri hizmetleri size yardımcı olucaktır.
Evet hocam dediğiniz yolu izleyeceğim kesinlikle.

Satıcı ile iletişime geçin.
İşlemcinizin çalışmadığını ve değiştirmek istediğinizi söyleyin.
Bunu söyledikten sonra büyük ihtimalle garantiye alacaklar.
Sorun varsa yenisini gönderirler zaten.
Tamamdır hocam bi sıkıntı daha başka bir arkadaşımın kartından almıştık para iadesinin ona olmasımı istemiyorum bunu nasıl çözebilirim bilginiz var mı

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
kolay gelsin inşallah en kısa sürede yenisini yollarlar

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Evet hocam dediğiniz yolu izleyeceğim kesinlikle.

Tamamdır hocam bi sıkıntı daha başka bir arkadaşımın kartından almıştık para iadesinin ona olmasımı istemiyorum bunu nasıl çözebilirim bilginiz var mı
Direkt iade olursa alınan karta aktarılır para.
Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Direkt iade olursa alınan karta aktarılır para.
Müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.
Tamamdır firmaya arayıp iade istemediğimi söyledim suan ellerinde stok olmadığını söylediler stok gelene kadar bekletirim olmadı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,367
Üyeler
165,346
Son üye
eternal__
Top Bottom